Ultimele Știri

Victor Ponta nu demisionează. PSD îi menține sprijinul politic

Zi grea pentru Victor Ponta: PNL depune o moțiune de cenzură, iar la Curtea Supremă a avut loc primul termen în dosarul Turceni-Rovinari. Premierul a primit însă și o veste bună: liderii PSD îl sprijină în continuare în funcția de premier.

ponta
Comitetul Executiv al PSD a votat luni, în unanimitate, sprijinul pentru menţinerea la guvernare cu Victor Ponta premier, acesta precizând că va rămâne la Palatul Victoria atâta vreme cât va avea sprijinul coaliţiei de guvernare.
 
”S-a discutat despre moţiunea de cenzură pe care o depune PNL la adresa Guvernului şi s-a decis respingerea moţiunii şi susţinerea Guvernului Ponta”, a declarat Liviu Dragnea, după şedinţa de la PSD. ”Partidul este o instituţie politică nu interferează cu justitia, decizia unanimă a partidului este că vrem să susţinem guvernarea”, a adăugat Liviu Dragnea.Premierul Victor Ponta a declarat, la ieşirea din şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, că „opinia unanimă este că trebuie să ne continuăm guvernarea, pentru că este o guvernare bună. Nici măcar cei de la PNL nu spun că nu este o guvernare bună, au ei o problemă cu mine.” El a mai spus că „este important să avem stabilitate”.

Călin Popescu Tăriceanu, co-preşedinte al Alianţei Liberale şi Democrate (ALDE), a declarat că ”acuzaţiile în cazul lui Victor Ponta sunt destul de subţirişi cătrebuie să acceptăm premisa de nevinovaţie.

Liderii PSD au votat, luni, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, schimbarea datei Congresului, de pe 11 octombrie, cum fusese discutat iniţial în Biroul Politic Naţional, pe 18 octombrie, a declarat, Liviu Dragnea. Pe 11 octombrie va fi ales preşedintele iar pe 18 octombrie va avea loc Congresul, când se vor alege vicepresedinţii.

Liviu Dragnea a mai anunţat că liderii coaliţiei se vor reuni în şedinţă, luni, la ora 14.00, la Palatul Parlamentului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*