Ultimele Știri

Victor Ponta, menționat în dosarul Microsoft

Surprizele continuă în dosarul care a zguduit clasa politică, după ce un martor a menționat numele lui Victor Ponta.

Potrivit declaraţiei lui Claudiu Florică, fostul şef al Fujitsu România s-ar fi întâlnit cu Victor Ponta, care avea în 2004 funcţia de şef al Corpului de Control al premierului Adrian Năstase. Martorul a încercat să-l determine în acel moment pe Victor Ponta să demareze o anchetă la sediul Ministerului Educaţiei, iar prin această presiune să oblige practic, firma Siveco să reintroducă firmele protejate de Claudiu Florică în cele două extensii de contract, una în valoare de 20 milioane de dolari şi cealaltă de 96 milioane de dolari, semnate în timpul guvernării PSD.

În schimbul acestei susţineri din partea lui Victor Ponta, Fujitsu Siemens Computers a dotat sediul Tineretului Social Democrat cu calculatoare Fujitsu Siemens în baza unei donaţii făcută prin partenerii Fujitsu Siemens Computers, de la acea dată.

Comentarii prin Facebook

5 Comentarii on Victor Ponta, menționat în dosarul Microsoft

  1. ce fata are,e cam…mirat….sa raspunda toti,noi nu avem bani de paine,nu avem locuri de munca si ei vorbesc de milioane de euro…la ce si la cine sa mai speram ca o sa ne fie mai bine?

  2. Da , bineinteles ca a fost asa ,furaturi la greu , nu recunoaste , DNA fa-ti treaba , acest maimutoi mincinos si pervers merita o palma zdravana ,si nu numai!

  3. stroe vasilica // 1 octombrie 2014 at 7:16 // Răspunde

    DE LA LOVITURA DE STATdin 89,iliescu,MARELE CRIMINAL,a dat tonul MARII HOTII,MAREII MINCIUNI,asa au tabarat,25 DE ANI SU FURAT PE DESALATE!!! CU NEAMUR=frati\surori\copii\nepoti…URMASII URMASILOR COMIUNISTILOR CU SECURISTII(de facea vorbire EMIL CONSTANTINESCU)…VORBA LUI VICTOR REBENGIUC!!! VEZI,INVATA CITATUL,CORECT,MOSULE!!! VEZI BINE CE ZICEA STEFAN VODA SI SFANT AL ROMANILOR!!!

  4. ciulin Gheorghe // 15 octombrie 2014 at 15:28 // Răspunde

    Şi se mai spune ca numai tiganii sunt hoti.Furatul este un spirit care domneste in Romania.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*