Ultimele Știri

Victor Ponta: ”Le mulțumesc tuturor celor care au venit la vot”

Victor Ponta a făcut primele declarații la sediul central al PSD. Candidatul social-democrat le mulțumește celor care au venit la vot și se simte foarte mândru pentru faptul că  românii au avut încredere în proiectul său. 

”Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit la vot, care m-au votat pe mine sau pe ceilalți 13 contracandidați. Mă simt extrem de mândru pentru faptul că mulţi români au avut încredere în proiectul meu. Le mulţumesc tuturor celor care au crezut că este important să voteze, dar îi rog pe toţi cei care au votat pentru mine să fie alături şi în 16 noiembrie. Vreau să spun că în următoarele două săptămâni mă voi adresa celor care m-au votat, celor care nu m-au votat şi celor care nu au votat deloc. Am o responsabilitate faţă de toţi.

Vreau şi pot să fiu preşedintele tuturor românilor. Avem nevoie să pornim pe un nou drum. În următoarele două săptămâni de campanie, voi prezenta în continuare proiectul meu de preşedinte: politica externă şi securitatea naţională, independenţa justiţiei, dezvoltarea socială şi economică a României şi aici mă refer în special la faptul că marţi vom anunţa persoana care poate conduce un guvern al României pe baza programului USL. Am privit cu o oarecare amărăciune şi chiar scârba la prezența domnilor Blaga, Iohannis în sediul USL.

Voi participa la cel puţin patru emisiuni: Realitatea, B1, RTV şi Antena 3 pentru a discuta despre ceea ce intră în fişa unui preşedinte. România va avea din nou un preşedinte legitim, care să îi reprezinte cu adevărat pe români şi să poarte dialog cu toate segmentele sociale, care va reuşi să-i reunească pe români, după 10 ani de secetă, dezbinare şi ură”, a spus Ponta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*