Ultimele Știri

Victor Ponta la DNA! Am plătit 2000 de lei taxe la stat în plus dar nu îi mai cer înapoi

Victor Ponta la DNA

Premierul Victor Ponta este audiat la Direcția Națională Anticorupție în dosarul Turceni-Rovinari. Premierului îi va fi prezentată expertiza contabilă făcută în dosarul său. 

Victor Ponta este audiat în calitate de inculpat, fiind urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni – Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.

Procurorii au instituit în luna, iunie, măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile ce aparțin inculpatului Ponta Victor-Viorel.

Un cetățean prezent în fața sediului DNA i-a cerut premierului să își dea demisia. Dați-vă demisia! Dați-vă demisia(…), a strigat cetățeanul. Premierul, vizibil iritat de prezența masivă a jurnașiștilor a declarat că a venit la DNA pentru a i se prezenta expertiza contabilă din dosarul său. 

Pe surse se vorbește de o întâlnire de 30 de minute la Palatul Cotroceni între premierul Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea și președintele Klaus Iohannis, înainte ca prim-ministrul să ajungă la DNA.

Premierul a ieșit din sediul DNA și a anunțat că se va prezenta cu avocatul când va fi chemat de procurori. ”Voi mai veni la audieri când mă vor mai chema”, a spus premierul.

La ieșire Ponta a afirmat ironic: am plătit 2000 de lei taxe la stat în plus dar nu îi mai cer înapoi. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*