Ultimele Știri

Victor Ponta își prelungește recuperarea cu o săptămână

victor-ponta

Victor Ponta va rămâne în Turcia pentru încă o săptămână la indicația medicilor, care au decis ca premierul nu este refăcut complet după operație, susţin surse din PSD.

Liviu Dragnea a anunţat că premierul mai rămâne o săptămână în Turcia, deși liderul PSD caută posibilități de a se întoarce cât mai repede în ţară, însă este dificil de transportat în acest moment.

„Face toate eforturile și caută toate variantele prin care să fie și transportat. Convingerea mea este că își dorește să revină în țară, că înțelege că a apărut o incoerență în coaliție și în actul guvernamental. În partid, lucrurile au început să se stabilizeze după ce am plecat prin țară”, a declarat Liviu Dragnea.

Conform unor surse, Victor Ponta face exerciții în apă pentru recuperarea elasticității ligamentelor de la genunchiul operat în urma unui accident suferit la baschet.

Până a reveni, coaliţia de guvernare are de dat primul test în Parlament, la votul pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea Serviciului de Informaţii Externe.

„Toți îl așteaptă să vină în țară, toți au aceeași opinie de a rămâne la guvernare cu Ponta premier. Dar, pe de altă parte, au aceeași opinie ca și mine: nu în orice condiții. PSD nu e un partid care să fie băgat în cazarmă”, a spus Liviu Dragnea.

În urmă cu două săptămâni, prim-ministrul a fost operat la genunchiul stâng în Turcia. Iar luni, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca premier interimar, pe perioada în care Victor Ponta nu îşi va putea exercita atribuţiile.

În PSD, funcţia lui Victor Ponta a fost preluată interimar de Rovana Plumb.

De asemenea, Victor Ponta este așteptat de procurorii DNA să fie audiat în dosarul Rovinari-Turceni, în care este pus sub urmărire penală. Din cauza că nu este în țară, Ponta și-a trimis avocata la DNA cu certificatul medical emis de clinica privată din Turcia.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Victor Ponta își prelungește recuperarea cu o săptămână

  1. Martin KelleyI do some work for a private high school whose internal servers block Myspace and Fa1boeok&#82c1;meant to deter students but it blocks administrators too. When we were working on the Facebook Fan Page, the marketing director and the committee working with her had to leave their offices and go to spot in the library with independent internet access.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*