Ultimele Știri

Victor Ponta: Iohannis este un lucru, nu un om politic! Eu sunt român!

Victor Ponta, a lansat marți un nou atac la contracandidatul său Klaus Iohannis.  Marţi dimineață la videoconferința cu baronii PSD, premierul a spus că „domnul Iohannis este un lucru”, iar el este român.

„Este un rezultat bun care cu siguranță ne obligă să câștigăm în turul doi, cu diferență mare. Vreau să fiu un președinte legitim, nu care câștigă cu voturi noaptea de la Paris. Domnul Iohannis se adresează lucrurilor, eu mă adresez oamenilor. Domnul Iohannis este un lucru, eu sunt român. Nu vreau să primim din nou ordine din afara țării, de la PPE sau alții care și-au bătut joc de România în 2012, noi știm mai bine în România”, a spus Ponta.

Victor Ponta îi cataloghează pe liderii Alianţei Creştin Liberale drept hidoşi.

„Trebuie să îi convingem pe toți care au venit în primul tur să vină din nou la vot pentru că nu e nimic câștigat, să fie alături de noi pentru că noi ii putem reprezenta și pe alegătorii domnului Tăriceanu, domnului Meleșcanu, Diaconescu, Vadim Tudor și ai tuturor celorlalți candidați. Singurul care nu a intrat în turul doi și a declarat că îl susține pe Iohannis este domnul Szilagyi, cel care vrea să rupă Transilvania” a mai afirmat Ponta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*