Ultimele Știri

Victor Ponta îl distruge pe Klaus Iohannis: Manipulări și interese meschine. Nu trebuie deranjat ‘Moșierul’ pentru moartea câtorva copii de iobagi!

După tragedia de la Colectiv, Klaus Iohannis spunea că a trebuit să moară oameni pentru ca Victor Ponta să își dea demisia.

Acum, în cazul bebelușilor din Argeș, „moșierul” tace mâlc, susține Victor Ponta într-o postare pe Facebook.

„Cred că această tragedie întrece orice altă știre sau eveniment! Și ar trebui cu adevărt să fie făcute eforturi uriașe, să oprim cumva această serie neagră, să aflăm adevărul, să stabilim responsabilități și să luăm măsuri serioase ca așa ceva să nu mai fie posibil în viitor!

Și totuși constat cu mare amărăciune că, nefiind un interes politic direct ( așa cum a fost la „Colectiv”) , de fapt nimeni nu ia în seamă această tragedie! Nimeni nu se mobilizează, nimeni nu cere informații sau măsuri concrete, nimeni nu protestează și nimeni nu depune o floare! Nu s-a deschis nicio anchetă penală și nimeni nu cere să vină procurorii!!!

Nu îi mai vizitează la Spital nici Președintele, nici nu ne mai spune că știe el cine i-a ucis pe copii, nici că trebuiau să moară ca să … Acum toți cei cu interesele politice ( pardon, cu marile idealuri) din Noiembrie pur și simplu nu dau doi bani! De fapt nu trebuie deranjat Moșierul pentru moartea câtorva copii de iobagi!

Eu încă sper că există România dincolo de manipulări și interese meschine / și că putem face ceva pentru aceste victime cu adevărat inocente!”, a scris premierul pe Facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*