Ultimele Știri

Victor Ponta este audiat ca martor în dosarul Referendumului

În această dimineața, au ajuns la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, mai mulți politicieni, audiați în dosarul Referendumului.

Premierul Victor Ponta va fi audiat, ca martor, în dosarul Referendumului, în care este judecat ministrul Liviu Dragnea. La instanța supremă au ajuns și Liviu Dragnea și Mircea Dușa, ministrul Apărării.

Victor Ponta susţine că, în 2012, nu s-a făcut nicio schemă de fraudare. Premierul a fost citat de avocatul lui Liviu Dragnea. Acesta a cerut audierea a 18 coordonatori județeni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012.

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii DNA pe 7 octombrie 2013, fiind acuzat că şi-a folosit influenţa pentru a înclina balanţa la referendumul organizat pentru demiterea lui Traian Băsescu.

În urmă cu o săptămână, mai mulţi lideri social-democraţi care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012, printre care şi fostul ministru al Energiei, Constantin Niţă, şi primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, au fost audiați la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*