Ultimele Știri

Victor Ponta, din scaunul de simplu deputat: ”Tot răul spre bine”

victor ponta

Victor Ponta ăși asumă funcția de simplu deputat și se arată bucuros la deciile pe care le-a luat Klaus Iohannis cu privire la legea majorării salariilor medicilor cu 25% și a bugetarilor cu 10%.

Pentru că obiceiurile de premier nu se uită atât de repede, Ponta a continuat să îl ”înțepe” pe președinte, spunând că dacă ar fi ocupat în continuare funcția de premier, acesta nu ar fi acceptat promulgarea legii, pe motiv că ” nu e sustenabilă și are scop electoral”.

”Mă bucur foarte tare că această măsură adoptată de noi este în vigoare de la 1 decembrie! Era ilogic şi incorect să vezi că România are creştere economică 4 ani la rând ( cea mai mare din UE în ultimul trimestru) şi că acest lucru nunse reflectă şi în „buzunarul” omului obişnuit. Relaxare fiscală şi creştere a veniturilor – acestea au fost baza Programului economic şi social al USL .

PS – foarte probabil dacă eram tot eu eu Prim Ministru dl Iohannis ar fi respins legea spunând că ” nu e sustenabilă şi are scop electoral”. Aşa a acceptat că e fff bună şi sustenabilă, şi nici nu are efect electoral !!! Deci tot răul spre bine!”, e anunţul din această dimineaţă al fostului premier.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*