Ultimele Știri

Victor Ponta devine subit prezent la tot mai multe evenimente alături de cetățeni

Șantierul Daewoo Mangalia Heavy Industries (DHMI) a avut marți inaugurarea celei mai mare nave specializate în transportul autovehiculelor contruite în Europa. Nava urmează să fie livrată în cursul lunii următoare, unei companii norvegiene. La inaugurare a fost prezent și Victor Ponta care în ultimul timp nu pierde nicio ocazie de a se alătura cetățenilor la diverse evenimente marcabile. Probabil simțul civic al acestuia s-a amplificat odată cu apropierea alegerilor.

Prezent la eveniment, Victor Ponta nu a pierdut ocazia de a mulțumi campaniei coreene spunând că este foarte mândru că un asemenea vas a fost produs în România. În declarația sa a mulțumit ”oricărei companii care creează un loc de muncă în România şi care plăteşte taxe”.

De asemenea, acesta s-a arătat foarte mulțumit de munca depusă de toți cei care au participat la construirea acestui vas. A menționat că trebuie să ofere 7.000 de mulțumiri pentru că 7.000 de oameni au ocupat locuri de muncă. Ponta și-a exprimat o mare înțelegere față de companiile care investesc în țara noastră, spunând: ”mulţumesc şi pentru taxele pe care le plătiţi pentru ca România să poată dezvolta sistemul de educaţie, de sănătate şi infrastructură”.

Daewoo Mangalia Heavy Industries este în proporție de 51%  sub controlul companiei coreene Daewoo Shipbuilding&Marine Engineering, în timp ce Șantierul Naval Mangalia 2 mai are un control de 49%.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*