Victor Ponta: Dacă nu e loc în PSD, nu e loc. Poate mă împrumută la altă echipă, dacă nu au nevoie de mine

  • Nicoleta Ungureanu
  • 1 septembrie 2016
  • Politică

Deputatul social-democrat Victor Ponta a declarat că își dorește să rămână în PSD, însă ”dacă nu e loc” și colegii săi ”nu au nevoie de el”, atunci ”poate îl împrumută altă echipă”.

Victor Ponta ironizează situația din PSD și a comparat-o cu fotbalul.

„Îmi doresc să rămân în PSD. Dacă nu e loc, nu e loc. Asta e o discuție mai complicată. Fiecare conducere, și eu am fost șase ani în conducere, își face o anumită gândire. De asta am făcut comparația cu fotbalul. Vine un antrenor nou și zice: ‘Jucătorii ăștia îi vreau, pe ăia nu îi vreau. E jucător bun, dar nu îl vreau eu’. Poate mă împrumută la altă echipă, dacă nu au nevoie de mine”, a afirmat Ponta, la un post de televiziune.

Ponta a declarat că așteaptă decizia finală a justiției în ceea ce privește dosarul său și nu își dorește să revină la conducerea PSD înainte ca acest lucru să se întâmple.

„Am fost președinte al PSD timp de șase ani. Am demisionat din funcție de președinte al PSD în momentul în care am avut acea problemă cu dosarul. (…) Nu vreau să fiu din nou președinte al PSD înainte de a avea o decizie finală a justiției, care să arate că nu am făcut nimic ilegal acum zece ani”, a adăugat Ponta.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *