Ultimele Știri

Victor Ponta comentează despre perchezițiile la firma familiei lui

În urma descinderilor procurorilor DNA la sediul firmei fondate și conduse de familia premierului, Victor Ponta a declarat că nu cunoaște detalii despre aceste percheziții.

Familia lui este implicată într-un dosar de fraudă cu fonduri europene și evaziune fiscală. Cumnatul premierului a fost dus la sediul DNA pentru audieri.

Victor Ponta nu a vrut să comenteze, spunând că ar fi greșit să facă acest lucru. Mai mult el spune că „legea trebuie să fie egală pentru toţi”.

„Nu cunosc şi oricum ar fi greşit să comentez eu cercetările efectuate de procurori faţă de cumnatul meu. Legea trebuie să fie egală pentru toţi”, scrie Ponta pe Twitter.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti fac cercetări într-o cauză penală privind infracţiuni asimilate celor de corupţie şi infracţiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Procurorii DNA susțin că în acest dosar ar fi vorba de o deturnare de fonduri europene de 7,8 milioane de lei, însă se pare că firmele ar fi făcut evaziune fiscală de 2,4 milioane de lei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*