Ultimele Știri

Victor Ponta atacă dur guvernul Cioloș: Funcționari mărunți, pe post de miniștri

ponta

Victor Ponta a postat, miercuri, pe contul său de Facebook, un mesaj dur la adresa Guvernului condus de Dacian Cioloş.

El nu-l ratează nici pe președintele Klaus Iohannis, care a declarat că e mai bine să fie slugă la americani, decât la ruși.

„Cum să fim respectați dacă luăm de la Bruxelles și Londra niște funcționari mărunți să îi facem miniștri, dacă acceptăm cu aplauze grotești de fericire umilirile gen MCV și Schengen, dacă mereu ne bucurăm ca niște maimuțe când primesc banane de scatoalcele pe care orice birocrat de mâna a șaptea ni le administrează la cererea unor site-uri „deontologice” de pe la noi??? Când cineva afirmă că e mândru că e sluga la alții, nu la Rusia ?!?! Păi suntem tratați așa cum ne comportăm și ne autopromovăm!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Pe de altă parte, fostul premier a lăudat faptul că ţara noastră „îşi câştigă poziţia economică în cadrul UE” şi susţine că trendul ascendent poate fi păstrat dacă se continuă politica de creştere a salariilor şi se vor stimula investiţiile.

Citește și: Pleacă Victor Ponta din PSD? Răspunsul lui Liviu Dragnea

„Mă bucur că România își câștiga în ultimii ani poziția economică pentru care are potențial în cadrul Uniunii Europene!

Și evident că în perioada următoare putem în continuare să păstrăm trendul, mai repede și mai bine – dacă lăsăm stabile măsurile din Noul Cod Fiscal, continuăm politica de crșstere a veniturilor populației, stimulăm în continuare investițiile care au sens și eficiență, și nu ne apucam iar să vindem și să distrugem tot ce mai avem companii românești doar ca să dăm satisfacție „stăpânilor” vremelnici din afara țării!!!

Nu pot însă să nu întreb iar: ne comportăm în Europa ca o țară medie, cu o populație și putere economică și politică ?!? Răspunsul este categoric NU, și nu din vina altora, ci a cozilor de topor marca „Macovei”, care mereu au trădat și vândut România altora pentru funcțiile și beneficiile lor personale”, a mai scris Victor Ponta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*