Ultimele Știri

Victor Ponta, atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis

Victor Ponta a lansat un atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis, făcând o insinuare extrem de gravă.

După ce a lăsat să se înțeleagă că ipotezele năucitoare lansate în mediul virtual și conform cărora Klaus Iohannis nu ar fi străin de evenimentele tragice de la clubul Colectiv, Ponta revine și punctează din nou același lucru. Numai că plusează, lansând un atac și la Cristian Bușoi, candidatul PNL la Primăria București, cel care a susținut o conferință de presă cu un colaj de poze de la clubul Colectiv în spate, luni.

Citește și: Klaus Iohannis condamnă atentatele din Turcia: România luptă împotriva terorismului!

„A fost nevoie să moară oameni ca să am Guvernul Meu!”

„Daca este nevoie o să moară oameni ca să am și Primarul Meu!”

Ați înțeles stimați bucureșteni?!

Verstanden!”, e atacul năucitor al lui Victor Ponta la Klaus Iohannis.

Cristian Bușoi și pozele de la Colectiv

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cristian Buşoi, şi-a prezentat, luni, proiectele pentru Bucureşti folosindu-se de imagini din Clubul Colectiv, unde şi-au pierdut viaţa 63 de tineri, prezentate în paralel cu ilustraţii ale consecinţelor cutremurului din 1977.

După conferința de presă, Bușoi a fost acuzat că a folosit în scop politic cele două tragedii, acuzații pe care politicianul le-a respins.

Citește și: Victor Ponta revine pe scena politică printr-o metodă copiată de la Traian Băsescu

„Am vorbit astăzi, într-o conferinţă de presă, despre necesitatea consolidării clădirilor din Bucureşti care prezintă risc seismic şi am atras atenţia că nu suntem încă pregătiţi să facem faţă unei noi tragedii, posibile în cazul unui eventual cutremur, aşa cum ne-a demonstrat incendiul de la Colectiv. Unele reacţii au fost critice, întregul demers fiind suspectat de instrumentalizarea tragediei de la Colectiv într-un exerciţiu electoral de imagine. Mărturisesc cu toată sinceritatea că nu am intenţionat acest lucru, iar celor pe care această asociere i-a lezat în vreun fel le cer scuze”, a scris Cristian Buşoi, luni seara, pe contul său de Facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*