Ultimele Știri

Victor Ponta a fost huiduit la Iași după slujba de Sf. Parascheva

Victor Ponta a fost huiduit marți la sfârșitul slujbei de Sfânta Parascheva de la Iași. Un grup de persoane i-au strigat de mai multe ori „trădătorule”, în timp ce premierul se deplasa de la Catedrala Mitropolitană către Primărie.  

Premierul a asistat la slujba de Sfânta Parascheva alături de soția sa, Daciana, de președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, ministrul Muncii, Rovana Plumb, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, vicepreședintele PSD Gheorghe Nechita, primar al Iașiului, președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, vicepreședintele PNL Varujan Vosganian, și alți aleși locali.

La finalul ceremoniei religioase, Victor Ponta și ceilalți politicieni au intrat, împreună cu mitropolitul Moldovei și Bucovinei, ÎPS Teofan, în clădirea administrativă a Mitropoliei Moldovei. Din mulțime s-au auzit scandări care nu au fost pe placul aleșilor, respectiv ”Hoții, hoții!”,  ”Ce facem cu corupţia?”și ”Numai minciuni ne dau!”. Unul dintre protestatari a fost imobilizat de forţele de ordine, fiind totodată legitimat.

Premierul a părăsit apoi catedrala și a mers la un local al Mitropoliei pentru a lua masa. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*