Ultimele Știri

Victor Ponta 40 la sută! Mai avem de stat în mocirlă, democraţia mai are vreo 2 generaţii până să răsară

Scrisoare deschisă primită de la un cetățean dezamăgit de realitatea României anului 2014!

„Scriu la cald. Nu îmi iese din cap: Ponta 40%. Gata!!!! S-a terminat. Visam la ceva. O carieră în România. Aici, poți reuși. Gata!!! NU vă mai vreau. Trebuie să treacă generații, dar câteva bune. Mai am de așteptat. Vă vreau trecuți, dar nu așa ușor, două generații vă vreau absente. Ziceați ceva de DEMOCRAȚIE, nu există! Veniți voi și votați cu autobuzele, dar pe mine nu mă fraieriți, vă vreau morți!!!

Nu vreau să mimez democrația, nu vă doresc! Mamă, tată, vreau să-mi iau zborul. Vreau să fiu liber, GATA! NU VĂ MAI VREAU! Nu vreau niciun vot vândut pe o căldare. Nu mi-a plăcut nici Iliescu și nici Băsescu. Începusem să cred că se merită să te sacrifici pentru țara ta, adică România. Am fost primul în stradă împotriva lui Băse, dar am strigat și împotriva exploatării de la Roșia Montană, când unii abia aflau de Internet (anii 2000).

Vă las acum să strigați, dar nu îmi place cum sunteți manipulați.Vă URĂSC! Dacă Ponta a obținut 40%, înseamnă că am pierdut. Am pierdut ani și am pierdut încredere. Am crezut că trece cu timpul, dar nu mai pot. A apărut și ideea de Antena3, care e aici. Dar eu nu vă mai suport. Mi-ați furat TOT. Am fost anti-băsescu, am fost anti-Roșia Montană, am fost anti-parlament, am fost chiar și anti-republică. Nu-i nimic! Mi-ați furat TOT. Nu mai sunt nici liberal, nici monarhist, nici republican, nici ecologist, NIMIC.

Imediat au apărut partide care cereau monarhie, unele ecologiste, altele cu parlament unicameral. Toate aceste partide erau ale TALE. Nu erau ale MELE. Mi-ai furat TOT. Antena 3 era peste tot, dar nu știam eu, faza cu anti-sistem era de fațadă (dădea bine). Începeai să ții cu tine și mai puțin cu mine. Îi apărai pe tâlhari și îi salvai pe mișei. Pe la tv auzeam de Becali, dar toată lumea îl credea sfânt și uită când ne fugărea cu malacii lui pe străzi să ne rupă picioarele.

Dacă javra asta de Ponta care azi zice ceva și mâine o schimbă are 40%, înseamnă că fug degeaba. Realitatea e cruntă. Se va găsi mereu un om care să mă văndă, astăzi ești TU – MARELE CÂȘTIGĂTOR – Victor Ponta. Tu ai câștigat, eu am pierdut. Am pierdut ideea de democrație, pentru că degeaba mă împotrivesc eu dacă majoritatea alege. Nu pot vota nici cu locul 2, adică Johannis, decât ca să te îndepărtez pe tine, dar asta nu mai e Democrație. Așa că te acuz pe tine, pentru că ai intrat în turul doi forțat, furând.

NU te vreau! M-ai mințit mereu, ca toată lumea, dar tu ai avantaj – ai învățat de la cei mai buni. Ai aproape vârsta mea, dar eu la 35 de ani vreau să plec și să nu te mai văd niciodată. Te văd zi de zi pe toate televiziunile, din oră în oră, din minut în minut. Ești doar prim-ministru și EU te urăsc. Ai învățat cățeii să te asculte prea conștiincios. Dar eu nu te mai vreau, m-am săturat de tine.

Ai prea multe voturi PRO, deci nu știu ce să mai fac. O să plec ca să-ți fac un bine, să nu îți fac opoziție. Dar o să rămâi cu o țară îmbătrânită și fizic, dar în orice caz îmbătrânită sufletește, rămasă în anii 80′. Tu nu vrei afaceri , investitori… tu vrei pensii şi alocaţii pentru rromii care te votează.

Nu e vorba de justiţie, arestările sunt dictate de interese. Nu cresc salariile şi pensiile, sunt doar utopii pentru oameni care nu gândesc pe termen lung (nu produci, nu ai de unde plăti) şi care se mulţumesc cu 10 lei. Taxarea nu e nici măcar una piramidală, plătim deja cea mai scumpă benzină din Europa. Şi nici măcar taxa scăzută pentru pâine nu e întâmplătoare, doar târzie. TREZIREA!

Vreau ca românii să fie curajoşi, vreau să nu se vândă. Vreau să lupte pentru fiecare palmă de pământ (pentru că Roşia Montană e a MEA şi a TA, Pungeşti, Marea Neagră, Bucureşti, Sectorul 5, Blocul Z3) şi să fie mândri de ceea ce au realizat, nu să dea LIKE pe Facebook. Da, o să fie mai greu un pic, decât dacă furai un rezultat ceva sau un referat, dar mie unul îmi place mai mult varianta asta.

Am impresia că particip şi eu la democraţia de Dâmboviţa (măcar de nu l-aş vedea pe Ponta pe toate posturile). Nu vreau să vă dau pensii şi nici alocaţii, vreau să luptaţi pentru a fi ROMÂNI. Românul nu e laş şi nici leneş, sper că nu jinduieşte la 10 lei în plus şi va lupta pentru fiecare bănuţ. Sunt dispus să muncesc în plus, să fim ca Germania de după război, dar nu vreau să vină un tembel care să promită bani şi să fie votat cu 40%.

Am început să gândesc ca anti-comunist, dar Tu nu eşti nici măcar comunist. Doar Mincinos. Sper că nu mi-am pierdut jumătate de viaţă pentru a te vedea pe tine preşedinte, sper să nu trimiţi poliţia sau jandarmeria să mă amendeze. Domnul Johan nu are atâta putere. De tine mi-e frică! Ai 40 de ani, dar zici că ai o viaţă de comunist în urmă, mă scuzi, social-democrat (să ne amintim când te mândreai cu însemnele lui Che, modelul tău). Ai învâţat să mă minţi fără să clipeşti!

Dacă România a votat Monta 40%, înseamnă că democraţia mai are vreo 2 generaţii până să răsară. Mai stăm puţin în mocirla asta, poate fugim, sau (Doamne fereşte!) mai aşteptăm să moară nişte comunişti!”

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Victor Ponta 40 la sută! Mai avem de stat în mocirlă, democraţia mai are vreo 2 generaţii până să răsară

 1. gheorghe silvestrovici // 3 noiembrie 2014 at 18:28 // Răspunde

  CU TOTII LA VOT ! NU MAI STATI ACASA ! Fiti responsabili, nu lasati pe altii sa decida pentru voi, PENTRU VIATA VOASTRA ! Aveti incredere in voi , pentru numele lui Dumnezeu ! Veti primi respectul celorlalti, veti creste in ochii vostri, va veti stima mai mult, va veti iubi mai mult, veti simti ca n-ati trait degeaba. Cand nu esti respectat, respectul trebuie impus ! Nu credeti ca meritati mai mult respect din partea Statului? De ce nu va pretuiti mai mult ? Meritati sa fiti respectati . Platiti taxele, respectati legile, statul TREBUIE SA VA RESPECTE, SA VA APERE DREPTUL la viata decenta, la munca, la invatat, la exprimarea cuvantului si a vointei. Pasivitatea si indiferenta este complice cu cei care fura . Cei care tac sunt la fel de vinovati ca si cei care fura si care fug de lege. Tacerea mieilor duce la sacrificarea lor. In ultimii 25 de ani generatii de batrani au dus in mormant tacerea lor. Cui a folosit ca au stat acasa si nu si-au manifestat vointa? Un popor care voteaza corupti, impostori, hoti si tradatori, nu este victima, este complice-Orwell. NU VOTATI CORUPTII SI HOTII ! SUNTEM NEVOLNICII EUROPEI ? Urmeaza atacul impotriva justitiei !
  NOI ii platim si NOI le dam puterea si EI isi bat joc de noi cu aroganta si nerusinare, incalcand legi peste legi. Politicienii oportuniști, profitori și corupți în buna parte își voteaza legi pentru hotie.
  10 DECEMBRIE 2013 – MARȚEA NEAGRĂ A DEMOCRATIEI ROMÂNEȘTI.
  25 de ani de politică disprețuitoare ajung pentru a învăța simțul cetățenesc necesar pentru a reforma clasa politica ?
  1-3-7-15-28 politicieni au fost condamnati penal: un prim ministru, 3 miliardari, 7 ministri, 15 presedinti de consilii judetene, 28 de parlamentari.
  54 DE POLITICIENI DE PRIM RANG AU FOST CONDAMNAȚI PENAL ÎN ULTIMII ANI ! POLITICIENII ROMÂNI SUNT RUȘINEA EUROPEI !
  Mult mai multi politicieni din ministere, consilii judetene si locale sunt in anchete de cercetare penala.
  40% din populatie traieste in conditii de risc de saracie.
  O mare parte a populatiei este disperată și scârbită de marasmul moral, economic, social, politic.
  Multi oameni sunt abrutizați de sărăcie si aflați la limita supraviețuirii sunt înșelați prin manipulări abjecte. Conducerile judetelor si oraselor sunt organizate pe CLANURI DE INTERESE SI DE CORUPTIE.
  Guvernul conduce tara si tot el face si legile ? Parlamentarii sunt 588 ?
  De 25 de ani toleram hoti care au distrus economia si au jefuit tara aducand-o in marasm moral!
  Acestia sunt politicienii care ne conduc? Cei care fug cat pot de justitie si cei care fac legi pentru POHTA ce-au poftit ?
  Ce valori morale au respectat si aparat politicienii ? Cum au promovat cei care ne conduc dezvoltarea virtutilor morale pentru fiecare cetatean? Academician profesor Florin Constantiniu – „Clasa politica postdecembrista este cea mai incompetenta, cea mai lacoma si cea mai aroganta din istoria Romaniei”
  DACĂ NU ACUM, CÂND ? DACĂ NU NOI, CINE ? SUNTEM RATATII EUROPEI ?
  O CLASĂ POLITICĂ CORUPTĂ TREBUIE REFORMATĂ SI SCHIMBATĂ PRIN ORICE MIJLOACE !

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*