Ultimele Știri

Victor Hănescu s-a calificat pe tabloul principal de la Indian Wells

Victor Hănescu la Indian Wells

Victor Hanescu s-a calificat în această noapte pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells, după ce l-a învins în ultimul tur al calificărilor pe Nikoloz Basilaşvili, cu scorul de 3-6, 6-4, 7-5.

Victor Hănescu s-a calificat în premieră în acest an pe tabloul principal al unui turneu ATP. Hănescu s-a impus lejer în calificările de la Indian Wells după două ore si 7 minute de joc, în care a reuşit 15 aşi, dublu faţă de Basilaşvili, care este cu zece ani mai tânăr şi se află pe locul 183 în lume, scor 3-6, 6-4, 7-5.

Victor Hănescu l-a întâlnit mai o singură dată pe Basilașvili, în 2012, la turneul challenger de la Marrakech, când Victor s-a impus cu 7-6, 6-3 în primul tur.

Cel mai bun tenisman român al momentului (locul 148 ATP) și-a asigurat un cec de 10.485 dolari și 26 de puncte ATP pentru accederea pe tabloul principal de simplu al turneului californian.

În primul tur de pe tabloul principal Victor Hănescu va juca contra unei vechi cunoștințe de-a lui: rusul Mihail Iujnîi. Cei doi se vor întâlni pentru a zecea oară, rusul conducând cu 5-4. Primul meci dintre ei a avut loc în 2003, la Mastersul de la Roma, iar ultimul în 2013, la Gstaad.

Învingătorul din acest meci va juca în turul secund contra favoritului 20, italianul Andreas Seppi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*