Ultimele Știri

Victor Hănescu s-a calificat în turul doi de la Indian Wells

Victor Hănescu la Indian Wells

Victor Hănescu s-a calificat manșa secundă a turneului ATP de la Indian Wells, după ce l-a învins pe rusul Mihail Iujnîi, cu 6-3, 6-4, după o oră şi 10 minute de joc.

Cel mai bine clasat jucător român (locul 148 ATP), a obținut o victorie în fața adversarului mai bine cotat (locul 64 ATP) datorită unui serviciu foarte bun, reuşind 10 aşi, fără să comită nicio dublă greşeală. El a salvat singura minge de break pe care a avut-o rusul.

Accederea pe tabloul principal a unui turneu Masters 1.000, l-a motivat pe Hănescu să fie agresiv și eficient pe propriul serviciu, deși în acest an a eşuat în două tentative de a ajunge pe tablourile de simplu, la turneele ATP de la Memphis şi Delray Beach.

Prin această victorie, românul a egalat situaţia la meciurile directe cu sportivul de 32 de ani, numărul 64 mondial, 5-5. Ultimele două partide dintre cei doi avuseseră loc în 2013, Hănescu învingând în optimi la Bucureşti, cu 6-4, 6-3, iar rusul în semifinale la Gstaad, cu 6-3, 6-3.

Fiindcă a acces în turul doi de la Indian Wells, Hănescu şi-a asigurat un cec de 17.100 dolari şi 41 de puncte ATP.

Următorul adversar al lui Victor Hănescu va fi Andreas Seppi, cap de serie numărul 30, pe care românul l-a întâlnit de două ori până acum, fiecare adjudecându-și câte o victorie. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*