Ultimele Știri

Vicepremierul Liviu Dragnea, o nouă pată pe obrazul României

Liviu Dragnea

Vicepremierul României Liviu Dragnea a fost condamnat, vineri, la închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului.  

Al doilea om din PSD s-a ocupat de campania de moblizare a oamenilor la referendumul pentru demiterea fostului președinte al României Traian Băsescu.  Social Democratul a devenit cunoscut pentru aceste practici, unele devenind chiar legende în județul Teleorman, Dragnea fiind cunoscut pentru faptul că ar aduce și morții la vot. 

Liviu Dragnea a coordonat un sistem informatic complex, prin care erau transmise mesaje, ordine şi recomandări de fraudă la referendum către coordonatorii judeţeni de campanie, primari şi activişti de partid.

Presa internațională a titrat în cursul acestei dimineți, prin titlul ”ROMANIA-CORRUPTION”. Astfel, un nou caz unde un demnitar aflat într-o importantă funcție de conducere a fost condamnat la închisoare. Liviu Dragnea reprezintă o nouă pată pe obrazul României, o țară devenită celebră pentru corupție și mafie politică. 

Deși a fost găsit vinovat, vicepremierul neagă implicarea s-a în fraudarea referendumului. Dragnea a afirmat în cursul zilei de joi, că va renunța la toate funcțiile deținute în cazul condamnării sale la închisoare, dar nu avem așteptări din partea sa, pentru că politicienii români nu au scrupule și demnitate. 

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea discuta in timpul unui miting electoral, la Sibiu, miercuri, 21 mai 2014. OVIDIU DUMITRU MATIU / MEDIAFAX FOTO

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea

Liviu Dragnea este cunoscut ca baronul Teleormanului, unul din cele mai sărace județe din România. În această zonă majoritatea locuitorilor sunt șomeri sau se ocupă cu agricultura de subzistență. Sub domnia baronului Dragnea județul a fost distrus la propriu și la figurat, situația fiind absolut dezastruoasă. 

Un copil care termină liceul în județul Teleorman este absolut obligat să plece la București sau în afara granițelor pentru că aici nu își poate găsi un loc de muncă. În Teleorman te poți angaja doar pe un salariu de 600/800 de lei, patroni fiind baronii locali, Ioan Nicolae, Liviu Dragnea, Teodor Nițulescu etc. Salariații sunt umiliți și nu se pot plânge nimănui pentru că ei dețin tot, ei sunt Dumnezeii locali și nimeni nu îi poate atinge. 

Angajații baronilor sunt obligați să meargă la mitingurile partidelor, altfel își pot pierde locurile de muncă. Cam așa arată situația reală din județul Teleorman. 

Condamnarea la un an de închisoare nu îl va afecta cu nimic pe marele baron, deoarece acesta a acumulat averi colosale de-a lungul timpului, averi de care nu s-a atins nimeni. Dragnea se poate retrage liniștit în zona de baștină, pentru că acolo el taie și spânzură, iar nimeni nu îl trage la răspundere.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*