Vicepremierul Costin Borc, despre România TV: Cred că televiziunea asta minte și când anunță ora exactă :)

costin borc

Costin Borc, vicepremier şi ministrul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, a lansat miercuri  o serie de comentarii pe Facebook la adresa televizunii România TV, afirmând că „televiziunea asta minte şi când anunţă ora exactă”.

„Citesc în fiecare dimineaţă o revista a presei care cuprinde ştiri de interes în domeniul economic. Nu prea mă uit la televizor şi aproape niciodată la ştiri, iar cu siguranţă nu mă uit la RomaniaTV.

În ştirile de astăzi văd că RomaniaTV spune că am anunţat restructurări masive la toate întreprinderile de stat. Cred că televiziunea asta minte şi când anunţă ora exactă 🙂

Să iei cuvinte, să le scoţi din context şi le pui în aşa fel în cât să denaturezi adevărul este pentru acest post TV un sport la care ar putea să câştige la Olimpiada”, a scris Costin Borc pe pagină sa de socializare.

Vicepremierul Costin Borc vrea restructurarea întregului sistem de stat. El susţine că, pentru că unităţile de stat să funcţioneze normal, trebuie să se renunţe la influenţele politice.

Prezent, marţi, la Târgu Jiu, unde s-a întâlnit cu autorităţile judeţene şi cu reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia, vicepremierul Costin Borc a declarat că întreprinderile de stat trebuie restructurate în aşa fel încât să funcţioneze că „nişte maşini performanţe”, adăugând că trebuie, totodată, pus capăt „influenţelor politicianiste”, scrie romaniatv.net.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *