Ultimele Știri

Vești terifiante. Virusul Ebola a provocat moartea a aproximativ 1.000 de oameni

Virusul Ebola continuă să producă moartea oamenilor din Africa. Numărul deceselor se ridică până la 1.013 de oameni și alte 1.848 de cazuri înregistrate.

După ce în urmă cu o săptămână scriam despre moartea a aproximativ 900 persoane și dispariția a două, iată că numărul continuă să crească iar veștile proaste nu continuă să apară. Africa este puternic lovită de acest virus care continuă să producă moartea a unor numere exorbitante de oameni. Creșterea numărului de decese de la 900 la 1.000, este mai mult decât îngrijorătoare.

Liberia, una dintre ţările cele mai afectate, va primi din Statele Unite eşantioane ale unui ser experimental, în timp ce OMS urmează să se pronunţe marţi asupra oportunităţii utilizării unor medicamente neomologate.

Reamintim că epidemia de Ebola a debutat anul acesta în Guineea și a continuat să se răspândească rapid, ajungând în scurt timp în Liberia și mai apoi, Nigeria. Virusul Ebola a fost descoperit în 1975 și a ajuns să fie considerată anul acesta, cea mai mare epidemie din istorie, atât ca număr de persoane infestate, cât și ca morți.

s

 

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*