VESTE URIAŞĂ pentru România în această dimineaţă. Anunţul pe care îl aşteptam de aproape 10 ani a fost făcut

 • Adelina Mitrache
 • 20 aprilie 2016
 • Externe
jean claude junker

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker, aflat la Strassbourg, a făcut un anunț important, pe care România îl aștepta de aproape 10 ani. 

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker a afirmat astăzi la Strassbourg că instituţia pe care o conduce este de acord şi susţine aderarea României şi a Bulgariei la Spaţiul Schengen. 

Cele două ţări îndeplinesc criteriile de aderare şi este elementar să le fie recunoscute drepturile, a mai declarat preşedintele Comisiei Europene.

România şi Bulgaria solicită de mulţi ani aderarea la Spaţiul european de liberă circulaţie Schengen.

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, afirma în ianuarie, după întrevederea cu premierul Dacian Cioloş, că sistemul Schengen trebuie îmbunătăţit, având în vedere că o destrămare a acestuia ar avea consecinţe extrem de grave pentru UE, el arătându-se deschis aderării României la acest spaţiu.

Premierul Dacian Cioloş a efectuat, la jumătatea lunii februarie, o vizită la Bruxelles, unde s-a întâlnit cu înalţi reprezentanţi ai Comisiei Europene şi ai Parlamentului European, printre temele abordate fiind aderarea României la Schengen.

 

loading...

19 thoughts on “VESTE URIAŞĂ pentru România în această dimineaţă. Anunţul pe care îl aşteptam de aproape 10 ani a fost făcut

 1. Nu vrem in Schengen! Sa se faca referendum sa vedem cine vrea, apoi vorbim.

 2. Toate statele schengen,fug de UE,ca de mama daracului,daca Ungaria a investit in armată înainte de a intra in schengen,nu același lucru s-a intamplat si la noi.Cine va asigura granita de Est,Nato(adică americanii)?…Stat de castraveti,v-ati gânditi ce repercusiuni va avea Rusia,care deja nu a agreat bazele americane pe teritoriul României? Am un fiu,dar dacă va iesii cu război nu-l voi da să mi-l omoare pentru trădarea țării de care voi sunteți responsabili!26 de ani,ati distrus bazele armatei române,le-ati luat dreptul de naționaliști i-ati ruvinat,nu v-a interesat de apărarea patriei,cei care sînt in serviciu fac bisnis nu armată,iar după cate am suferit din cauza voastră,să ajungem să nu ne mai intelegem cu vecinii de graniță prin acest,,spatiu schengen”.Ne-ati vândut libertatea,națiunea va murii,probabil asta a-ți dorit dintotdeauna,din 23.ooo.ooo,astazi 18.000.000.iar mâine nici unul.

 3. Nu mai vrem schengen si nici UE si nici NATO, ne putem descurca ft bine, mult mai bine cu munca si produsele noastre!!! Luati-va DEMONcratia si sionismul si lasati-ne in pace. Daca nu in pamantul nostru care ni l-ati furat sa va gasiti sfarsitul, cat mai curand!!!!!

 4. Aveti dreptate nea costat preault ue si mato acum pentru senghen vat ne ba mai costa merita sacrificiul?

 5. Scuze pentru greseli

  • Le couple traditionnel fonctionnait bien? L&o;vursesclaqage aussi, tsé. Ça coutait pas cher de main d’oeuvre: profits maximums! Wow! Et les esclaves étaient logés-nourris! Kess tu veux de plussss!

 6. Dar pina acum pe cine ati intrebat ? . Romania a ajuns o tara plina de saraci si bolnavi , suntem otraviti si fara nici un drept , am ajuns la mila unui grup mafiot guvernamental care slujesc interesul Cancelariilor Europene . Unde sunt bani privatizarilor si de unde minimul pe economie atat timp cit voi nu stiti cum mai arata moneda nationala , suntem calcati in picioare si fara drept la viata civilizata modesta . Ducetiva la mama lui scaraoschi de ticalosi si lasati poporul liber sa decida soarta , ati politizat si securizat tot in interes propriu si indicat ar fi pe ultima suta de metri sa ne luati putin locul sa vedem ce parere veti avea si dupa . Aducetii acasa pe toti , intelectuali , muncitori si renuntati sa va ridicati la nivelul tarilor cu interes , Romania are potential si e o Tara care stie sa se impuna si sa iasa din ori-ce situatie , e un popor hsrnic , corect si intelegator cu toate etniile , asa ca nu .ai e cazul la nici o aderare . Salvati Romania si poporul sau cit nu e inca prea tirziu si amintitiva de eroii nostri , cinstitii si aveti incredere ca asa prosti cum ai considerati nu si-au dat viata pentru un tel nobil pe care voi ticalosilor al alcati in picioare . Demisia in masa daca nu sunteti competenti , cit de tirziu veti da socoteala pentru genocidul facut acestei Tari .

 7. Sigur, sa nu intram in SCHENGEN pentru ca jegurile care conduc tara sa poata sa distruga tot ce a mai ramas,fara reguli si cu legi date doar pentru ei-chiar v-a prostit atat de mult propaganda psd-ista si televiziunile de indobitocire in masa?

  • Hola! I&7v;1#28e been following your site for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Huffman Texas! Just wanted to say keep up the great job!

 8. Dacă nu vreți voi câtva Sengen asta nu denotă că nu vrea restul țări!!! Vb în numele vostru nu al tuturor!!Iar dacă nu vreți în Europa unita puteți pleca spre Rusia, spre Coreea de Nord Cuba etc!!!Nu vă oprește nimeni !!

 9. La revedere senghen nu vrem islamisti comunisti si de voi prostiti vreti sa intram ok dar dati scris ca nu primim islamisti la noi atunci va incepe un nou rasboi intre noi europeni

  • Buuh Beatrice en première place ! Bon c’est juste pour son rire alors < 3Et Nozomu a bien plus sa place que Battler ! *voui j’l’aime pas ce mec super têtu, j&rr;uoqpséfère Kanon XD*Sinon pour les opening je suis assez d’accord, même si je sens une préférence générale pour Umineko :’)Et Maria… Que dire ? ♥

 10. Domnilor, acest presedinte este doar de accord si sustine intrarea Romaniei si Bulgariei in Schengen, dar nu inseamna ca am si intrat. Mai este ceva de munca, asta in cazul in care mai dorim…
  Sigur ,cei care doresc sa intram acum in Schengen vor obtine sau deja au obtinut avantaje..si sigur nu populatia celor doua tari…
  Am stat si asteptat acest eveniment atit de mult incit la ora acuala ne-a pierit cheful de a fi membri in Schengen, mai ales cu conditiile politice actuale privind emigrantii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *