Ultimele Știri

Veste proastă pentru șoferi: Noi restricții de circulație, din cauza șantierului de la Piața Sudului

trafic DN1

Lucrările la pasajul rutier de la Piaţa Sudului au avansat, realizându-se 40% din proiect, faţă de 20% la începutul lunii ianuarie, fiind necesare noi restricţii de circulaţie în zonă, potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).

„Astfel, începând de sâmbătă, 20 februarie, breteaua de circulaţie şi trotuarul aferent de pe Calea Văcăreşti, din dreptul benzinăriei Mol – sens mers spre b-dul C-tin Brâncoveanu – vor fi blocate pentru efectuarea unor lucrări de amenajare a zonei pietonale, pentru montarea stâlpilor comuni pentru iluminat public şi susţinerea reţelei electrice a mijloacelor de transport public. De asemenea, se mai construiesc doi pereţi mulaţi care întregesc linia pereţilor mulaţi pentru rampa de la Calea Văcăreşti şi se construieşte breteaua numărul trei a pasajului rutier”, se arată în comunicat.

Perioada restricţiei de circulaţie pe breteaua de pe şoseaua Văcăreşti este de aproximativ 30 de zile. Traficul rutier se va desfăşura în continuare pe Calea Văcăreşti pe patru benzi de circulaţie, câte două pe sens, în dreptul intersecţiei de la Piaţa Sudului.

Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, Serviciul Rutier, va suplimenta numărul de echipaje în zonă, pentru măsuri de fluidizare a traficului. Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a solicitat constructorului să grăbească finalizarea lucrărilor.

„Ce nu s-a făcut în doi ani de zile s-a realizat într-o lună şi jumătate. Am impus constructorului un ritm de lucru mai rapid, astfel încât să putem respecta termenul de 30 iunie pentru finalizarea proiectului”, a declarat Sava.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*