Vaslui: O viitură a distrus porţiuni întregi din DE 581. Maşini purtate de ape zeci de metri – GALERIE FOTO

  • Adelina Mitrache
  • 1 iunie 2016
  • Social
inundatii japonia

O viitură puternică a distrus Drumul European 581, spre Vama Albiţa, porţiuni întregi de drum fiind luate de ape, în zonă traficul se desfăşoară cu dificultate, pe un singur sens.

Potrivit prefectului judeţului Vaslui, o viitură puternică a distrus un podeţ şi a dislocat aproximativ 100 de metri din Drumul European 581.

“În zona localităţii Creţeşti, drumul a fost spulberat efectiv de apă, fiind distrus până la stratul de beton. Două maşini au fost purtate de viitură zeci de metri. Drumul a fost blocat în cursul nopţii, dar traficul a fost reluat în această dimineaţă pe un singur sens, pentru toate categoriile de autovehicule. La faţa locului intervin lucrători de la Drumurile Naţionale. Se lucrează la remedierea situaţiei, sperăm ca până diseară să putem relua traficul pe ambele sensuri şi în zilele următoare să turnăm un nou covor asfaltic”, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, prefectul Daniel Olteanu.

Drumul European 581 este intens circulat, acesta făcând legătura cu Republica Moldova. În cursul nopţii a fost închis, iar şoferii care mergeau spre Vama Albiţa au fost orientaţi pe o rută ocolitoare. Mulţi au preferat însă să înnopteze pe drum şi să aştepte reluarea traficului.

 
foto 1
foto 2
foto 3
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *