Ultimele Știri

Vaslui: Elev găsit decedat într-un centru de plasament al DGASPC

Un elev în vâstă de 17 ani, internat într-un centru de plasament din comuna Fălciu, aparținând Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui, a fost găsit decedat, marți, în cameră de colegii săi, care se pregăteau să meargă la cursuri.

ponta

Aceștia au alertat instructorul, care, la rândul său, a apelat numărul de urgență 112 și a solicitat ajutorul Poliției. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, la fața locului s-au prezentat mai mulți polițiști criminaliști, care au demarat o anchetă în acest caz.

‘În cauză a fost dispusă efectuarea necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Din primele verificări, cadavrul nu prezenta urme de violență. Sunt așteptate rezultatele autopsiei’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub.

Adolescentul decedat era cunoscut drept unul cuminte, care nu a făcut probleme în instituția în care se afla în plasament, el având și rezultate foarte bune la învățătură.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*