Ultimele Știri

Vasile Dîncu: Este nevoie de o pauză de consens național între PSD și PNL

Vasile Dîncu este de părere că ”este nevoie de o pauză de conses național între PSD și PNL”. Acesta declară că se remarcă o dezideologizare a programelor partidelor politice.

”Prezența mea în această guvernare și faptul că apăream la TV discutând despre colegi și despre spiritul de echipă s-ar putea să-i fi mâhnit pe unii dintre prietenii de stânga. Eu sunt consecvent cu ceea ce am crezut de la început. Este nevoie de o pauză de consens național între cele două guverne politice în care să vedem ce am putea face strategic în România, să creăm un echilibru între stânga și dreapta”, a declarat Dîncu la emisiunea ”Prime Time News”.

Vicepremierul îl consideră pe Tăriceanu ”un politican cu mare experiență” care, spune el, a rămas cu o încredere foarte mare, ”de peste 30 și ceva la sută”, și care ”are un brand de consolidat”.

”În competiția politică, primul are un tip de strategie – caută să-și cosnsolideze electoratul propriu. Cel de pe locul doi trebuie să atace direct pe primul loc cu toate mijloacele. Cel de pe locul trei are nevoie de un limbaj violent, să construiască o tensiune în spațiul respectiv. Este o strategie de marketing politic orchestrată foarte bine la Tăriceanu, cu foarte mult curaj. A luat o cauză și pe ea poate construi un brand de rezistență”, a completat vicepremierul.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*