Ultimele Știri

Vasile Blaga se apără: Nu am nicio implicare în afacerea „Microsoft”

vasile blaga pnl

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a precizat, astăzi, că nu are nicio implicare în afacerea „Microsoft” şi că va da lămuriri în aceasta chestiune dacă va fi solicitat de procurori.

După ce omul de afaceri Dorin Cocoş a făcut un denunţ în dosarul Microsoft în care a inclus relatări privindu-l pe Vasile Blaga, acesta a reiterat ideea potrivit căreia nu are nicio legătură cu dosarul Microsoft.

„Personal, nu am nici eu, nici partidul nici cea mai mică implicare în ceea ce denumiţi afacerea „Microsoft”, de niciun fel. Dacă cineva are întrebări, când va avea, dacă procurorii vor dori lămuriri, ca orice cetăţean al acestei ţări mă voi prezenta fără probleme. Nu am nicio implicare”, a spus Blaga, înainte de şedinta PNL.

Anterior, Vasile Blaga afirmase că acuzaţiile conform cărora ar fi manevrat la partid bani proveniţi din afacerea Microsoft sunt „lucruri fantasmagorice” şi a subliniat ca până acum nu a fost chestionat de niciun procuror în acest caz. 

„Nu m-a întrebat niciun procuror nimic”, a arătat liderul PNL.

Potrivit DNA, Pinalti, alături de Dorin Cocoș şi Gabriel Sandu ar fi fost beneficiarii unor şpăgi 17,5 milioane de euro în afacerea Microsoft. Aceştia au cerut bani pentru a interveni în achiziționarea dreptului de utilizare a licențelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns în contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari. Dorin Cocoş ar fi declarat în faţa anchetatorilor că o parte din aceşti bani au ajuns la PDL, menţionându-l pe Vasile Blaga, şi nu pe Elena Udrea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*