Ultimele Știri

Vasile Blaga îi cere lui Vosganian să demisioneze din PNL

Vasile Blaga, copreședintele PNL, nu este mulțumit de decizia pe care au luat-o senatorii, de a nu ridica imunitatea lui Varujan Vosganian. Mai mult, el cere demisia senatorului din Partidul Național Liberal.

”Eu aș vrea să fiu extrem de clar, dacă mai trebuia încă un motiv ca Senatul să se faca de râs, a reușit. Și îmi pare rău, pentru că și eu sunt membru al Senatului. Și înainte de toate, eu aș vrea să îi mulțumesc colegului Ariton pentru demnitatea de care a dat dovadă, și ieri, și astăzi. Nu i-a trecut prin cap să meargă el să voteze împotriva cererii în cazul lui, și asta s-a văzut și în rezultatul votului. Eu cred că de fapt astăzi, și asta este un lucru clar, și înainte de a trece la votul dat de PSD, vreau să  mă uit în propria ogradă și să spun un lucru foarte simplu. Cei care cu adevărat, din PNL, din marele PNL, înțeleg  comandamentul votului din 16 noiembrie, și poziția lui Klaus Iohannis și a noastră, au votat așa cum trebuie.  De aceea am promis, vom face o analiza foarte serioasă în partid, foarte serioasă. Nu e vorba de oameni, e vorba de principii. Pe mine mă doare când e situația dificilă pentru un coleg, dar legea e pentru toți. Nu înteleg de ce să sufere toti românii pentru o mână de oameni, fie și ei parlamentari care nu înțeleg despre ce este vorba, sau se fac că nu înțeleg despre ce este vorba”, a spus Vasile Blaga.

Vasile Blaga, spune că ar fi un gest de onoare pe care Vosganian l-ar putea face dacă își dă demisia, mai ales acum, după decizia senatorilor.

”Astfel de decizii le luăm în interiorul PNL. Am vazut și poziția doamnei Gorghiu și nu putea să fie decat cea corectă și îi mulțumesc”, a mai spus Vasile Blaga.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*