Ultimele Știri

Vasile Blaga dorește un guvern minoritar

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat că și-ar dori un guvern minoritar și că liberalii își vor depune moțiunea de cenzură la ”momentul potrivit”. De asemenea. în ciuda dorinței de a exista un guvern minoritar, Blaga nu exclude posibilitatea de a colabora cu UNPR.

Vasile Blaga a declarat că moțiunile de cenzură vor fi depuse la momentul potrivit, estimând că acest lucru va fi făcut până la sfârșitul sesiunii, până în octombrie urmând să vină cu echipele de ministere.

Deși își dorește ca pe viitor să existe un guvern minoritar, Blaga spune că UNPR „a fost întotdeauna un partid cinstit” și nu exclude posibilitatea de a exista o colaborare cu acesta.

„Mi-aş dori un guvern minoritar dacă nu vor fi alegeri anticipate, deşi noi ne-am dori alegeri anticipate. Am din marele Partid Naţional Liberal o experienţă mai mare decât mulţi din vechiul PNL al colaborării cu domnul Oprea şi cu UNPR. Să nu uităm că UNPR a susţinut guvernele Boc şi Ungureanu, au fost corecţi, au fost cinstiţi, nu a căzut guvernul Boc şi guvernul Ungureanu din cauza lor”, a precizat copreşedintele PNL.

Întrebat dacă dorește demisia premierului, Blaga a afirmat că își dorește acest lucru și că în momentul de față, ”Ponta e de decor acolo”.

„Eu cred ca da. Eu nu-l mai văd premier, vedeţi şi astăzi (luni n.r.) domnul Dragnea a chemat miniştrii la ordine ca să le spună cum să comunice, ce să facă, Ponta e de decor acolo, dar văd că stă agăţat în continuare de fotoliul de prim-ministru, deşi orice om în situaţia lui şi-ar fi dat de mult demisia”, a precizat Vlasile Blaga.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*