Vasile Blaga, despre cel mai mare pericol pentru PNL

  • George Comănescu
  • 29 ianuarie 2016
  • Politică
vasile blaga

Copreședintele PNL Vasile Blaga a vorbit, vineri, la Timișora, despre cel mai mare pericol din interiorul PNL.

Copreședintele PNL Vasile Blaga, a declarat vineri, la Timișoara, că politicienii care nu au tras învățăminte din mesajele pe care societatea li le-au transmis, mai ales în ultimul an, nu vor avea viitor în politică.

„Cred că cei care nu au învățat nimic din ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp, și mai ales la sfârșitul anului trecut, nu vor avea un viitor în politică. Cel mai mare pericol pentru PNL este să nu aplicăm ceea ce am promis, cum la fel de periculos este să fi heirupist în astfel de situații și să creezi criterii doar pentru (…) ca să ai tovarăși de drum, iar mâine dimineață, când nu mai ai nevoie de ei, să fie foști tovarăși de drum. Nici așa nu e bine, dar nici să ne facem că nu am înțeles nimic din ceea ce ne-a spus strada ; este extrem de periculos pentru PNL”, a afirmat Vasile Blaga, într-o conferință de presă.

Citește și: Blaga, despre pensiile speciale: ”Această lege a fost gândită de PSD. Am încercat să nu le facem cvorum, ca legea să nu treacă”

Copreședintele PNL a reiterat faptul că acei candidați care nu îndeplinesc condițiile de integritate prevăzute de partid, nu vor putea candida în alegeri.

„Dacă începe urmărirea penală pentru fapte de corupție, poate candida, dar nu pentru noi. (…). Vom fi foarte atenți cu fiecare candidatură”, a spus Blaga.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *