Ultimele Știri

Vanghelie: Ponta e un om terminat! La orice licitație la Guvern, Sebi e acolo prin interpuși!

vanghelie

Marian Vanghelie spune lucrurilor pe nume după ce a fost exclus din Partidul Social Democrat împreună cu Mircea Geoană și Dan Șova. Marian Vanghelie spune că va face tot posibilul pentru a distruge tandemul Ponta – Ghiță. 

Vanghelie îl amenință pe Ponta cu pușcăria, acesta spune că va deveni al doilea primministru care va face pușcărie și nu îl mai apucă primăvara în fruntea Guvernului.

 ”Ponta este un om terminat. Va fi al doilea primministru român care va face închisoare. În februarie va fi dat jos din funcția de premier și arestat”, a declarat Marian Vanghelie

Edilul sectorului 5 spune că Sebastian Ghiță se ocupă cu jefuirea banilor din fonduri europene, participând la licitații prin interpuși, iar Victor Ponta nu este străin de acest lucru.  ”Ştiţi cum se discută la noi, la PSD? Băi, e o licitaţie acolo! A, e Sebi Ghiţă! Orice licitaţie care se întâmplă la Guvern cu fonduri europene e Sebi Ghiţă. Sunt oamenii puşi de el şi el se ocupă de licitaţii. Cum să nu fie probleme?… În partid se știe dar nimeni nu discută de problemele astea”, spune Marian Vanghelie.

„Nu cred că Ponta poate să câștige alegerile într-un Congers adevărat. Și un copil dacă se ridică din sală și candidează îl bate. (…) Am greșit 3 ani făcând compromisuri cu Victor Ponta. Guvernul ăsta e ineficient. (…) N-am crezut că un vagabond poate să facă așa ceva (n.r. să mă excludă). Am să fac toate demersurile ca acest om să plece”, a mai spus Marian Vanghelie.

Vanghelie a spus despre întâlnirea dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis în biroul de la Guvern că nu este nimic adevărat în ceea ce spune premierul. ”Klaus Iohannis nu a fost umil, Ponta a mințit”, a declarat Vanghelie la emisiunea Jocuri de Putere.

Marian Vanghelie dezvăluie faptul că Legea amnistiei și grațierii era pentru Sebastian Ghiță pentru că are un proces pe rol care se poate lăsa cu o condamnare cu executare. 

„Eu înţeleg frica lui Sebi Ghiţă cu amnistia. Că ea nu este pentru primari, pentru cei din Parlament, pentru oamenii de partid, pentru clasa politică. Cred că este, în primul rând, pentru Sebi Ghiţă. El este pe rol cu un proces chiar acum. Un proces de 10 ani. Că presa a dat, n-a dat… Înţeleg că e pe finalizate. Cred eu că vor fi probleme în următoarea perioadă pe toate lucrurile care s-au întâmplat în această guvernare”, a declarat Marian Vanghelie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*