Ultimele Știri

Vanghelie despre Pactul de Coabitare: Unul turna whisky în pahare – Dragnea – şi domnul Victor Ponta bătea la calculator

Marian Vanghelie a făcut noi dezvăluiri despre pactul de coabitare Ponta-Băsescu, acțiune în care Victor Ponta nu a avut nici un fel de obiecții în fața președintelui României, Traian Băsescu. 

„Să vă spun partea comică. Ştiţi care a fost reacţia? Unul turna whisky în pahare – Dragnea – şi domnul Victor Ponta bătea la calculator. Şi domnul Crin Antonescu spune: «Domnule preşedinte, pe ăştia doi i-ai cumpărat»”, a reconstituit Vanghelie momentul consemnat de Băsescu pe textul acordului ca „12.12.2012, ora 22.50”.

Întrebat de unde cunoaşte aceste detalii din moment ce nu a fost prezent la Cotroceni, primarul Sectorului 5 a invocat ca sursă a informaţiilor „colegi din PNL” care i-ar fi ironizat pe PSD-işti pentru amabilitatea liderilor lor faţă de Băsescu.

„În viaţa lor n-au avut curaj să-i spună ceva în faţă lui Traian Băsescu. Dacă domnul Crin Antonescu vrea să vă spună, poate să vă spună. Întâmplarea e că am aflat. Eu, să vă zic sincer, am aflat de la un coleg liberal”, a spus Vanghelie, la B1.

Fostul vicepreşedinte PSD spune că Antonescu n-ar fi vrut să meargă la întâlnirea cu Băsescu, însă Ponta şi Dragnea au insistat pentru prezenţa lui. „S-a rugat trei ore de el să meargă la Cotroceni. Domnul Dragnea. Că «E familia mea», că «Am dosare penale, hai». Râdeau liberalii de noi. Ziceau «Ăştia-s liderii voştri?»”, a deconspiraat Vanghelie discuţiile din fostul USL.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*