Ultimele Știri

Vanghelie despre Liviu Dragnea și Alina Bica: E și cu bani, e și cu love

Marian Vanghelie a fost audiat, în calitate de martor, de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție în dosarul privind blocarea votului din diaspora. Marian Vanghelie îi acuză pe Liviu Dragnea și Victor Ponta de acțiuni ilegale care au dus la blocarea dreptului la vot pentru mii de cetățeni din diaspora. Edilul Sectorului 5 insinuează o legătură între Alina Bica și Liviu Dragnea, vorbind de bani și iubire între cei doi.  

„Am fost și într-o emisiune și am spus că Dragnea e curentat la 380 (…) Este cu love, traduceți voi. E și cu bani, e și cu love, atenție, e și un pic de love”, a spus Vanghelie.

„Ce pot să spun decât adevărul, cel pe care îl știm cu toții. Nu mă delimitez de ceea ce am spus și când spun ceva mă ghidez după logică. Am spus ceea ce cred, ceea ce am știut. Dacă nu eram în fața instituției (DNA), politic puteam să vă spun mai multe. N-o să-mi permit eu să spun dacă s-au făcut abuzuri, hai să lăsăm să(…) Am explicat de ce am spus acele lucruri și cu argumente, toate bazate pe logică. Când spuneți probe… N-am hârtii sau… Nu lucrez la Ministerul Afacerilor Externe”, a afirmat Vanghelie.

„În ce fel și cum au ajuns să-și bată joc de milioane de români, aici trebuie să stabilească justiția. În contextul actual, ținând cont că lucrurile s-au dus într-un penibil foarte mare și cei care conduc astăzi România din punct de vedere executiv și-au bătut joc de foarte mulți români, cred că trebuie să se știe adevărul. Nu vreau să fac din această chestie o bătălie pe care o am personală cu Victor Ponta. Bătăliile mele le transformăm politic, o să vedeți cu parlamentarii, cu alte lucruri…”, a mai adăugat Vanghelie.

„Eu particip și am participat la foarte multe discuții. Am fost suspendat, iarăși am fost președinte executiv, iarăși am câștigat la congres, am fost vicepreședinte. Deci, până la urmă, s-au hotărât să mă dea afară că au zis: ‘bă, nu mai pot cu ăsta, că tot îl alege lumea. Îl dau afară ca să scap de el’. Nu vă puneți semnul întrebării de ce n-a existat director de campanie? Pentru că nu putea să pună pe cineva că s-ar fi făcut de râs. Nu avea cum să fie cineva director de campanie care să înțeleagă lucrurile mai bine. Știau toți colegii de la partid și a preferat să nu pună director de campanie ca să nu recunoască anumite lucruri ale mele. E nivelul domnului Victor Viorel Ponta, cum ar zice cineva, un clasic în viață”, a precizat primarul sectorului 5.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*