Ultimele Știri

Valeriu Zgonea cere aprobarea urgentă a legilor Big Brother

Președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea își dorește o implementare urgentă a legilor tip Big Brother, datorită evenimentelor externe care au avut loc în ultima perioadă. 

Valeriu Zgonea este cunoscut ca un executant docil și susținător al tuturor proiectelor distructive care au fost puse pe masa guvernului, cum ar fi exploatarea gazelor de șist și exploatarea cu cianuri de la Roșia Montană. 

„Evenimentele care sunt în proximitatea granițelor României, dar și în zona europeană, ne obligă să facem această lege repede, atât legea retenției datelor, să o modificăm, cât și celebra lege a cartelelor pre-pay, cum o denumim noi. Ele sunt obligatorii pentru România”, a afirmat Zgonea, citat de Mediafax.

Deși cele două legi pe care și le dorește dl. Zgonea au fost declarate neconstituționale, membrii guvernului, în special cei cu afinități către structurile de securitate, încearcă prin presiune publică și chiar prin orice mijloace să impună aceste legi ilegale. 

„Aceste două legi (Big Brother și a cartelelor pre-pay, n.r.) sunt urgente și necesare pentru ca sistemul de siguranță națională să funcționeze la parametrii cu care suntem obișnuiți. Suntem cea mai sigură și cea mai stabilă țară din regiune, suntem respectați pentru această chestiune și ele sunt rezultatul unor instrumente și unor acțiuni pe care le-au făcut sistemele noastre de siguranță națională pe baza legilor pe care noi le-am votat aici, pentru că dacă nu le dai instrumente, ei nu au cum să facă acest lucru”, a mai afirmat Zgonea.

„Nu există instrumentele necesare pe actualul cadru normativ. De aceea această lege a fost cerută atât de partenerii noștri care sunt în NATO, cât și în UE. Există o problemă pe care noi o avem și ea se numește o breșă de securitate”, a răspuns Zgonea.

Aberațiile domnului Zgonea și ale celorlalți oameni aserviți structurilor de informații încearcă printr-un abuz să suprime dreptul cetățeanului la intimitate și viață privată. Propunerile domnului Zgonea nu pot fi susținute real, în România nu au avut loc atentate teroriste precum cele din țările occidentale. Teroriștii nu i-au în calcul atentate în țara noastră pentru că ei își doresc să răspândească teroare la nivel mondial, astfel ei comit crime pe teritoriul statelor occidentale.

Parlamentarii și serviciile de informații își doresc să aibă un control total asupra informațiilor, în special asupra internetului care a devenit un mare pericol pentru clasa politică mafiotă. Cel mai bun exemplu al revoluției pe rețelele de socializare este alegerea președintelui Klaus Iohannis, practic a ieșit cum a vrut poporul, fapt ce le-a dat mult de gândit aleșilor.  

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*