Ultimele Știri

Valer Dorneanu, fost deputat PSD, ales preşedinte interimar al Curţii Constituţionale

judecator

Valer Dorneanu a fost ales, marţi, preşedinte interimar al Curţii Constituţionale, în condiţiile în care mandatul lui Augustin Zegrean la şefia CCR expiră la 11 iunie, Dorneanu precizând că după 13 iulie va fi ales şi preşedintele plin al Curţii.

Valer Dorneanu

Valer Dorneanu este judecător al Curţii Constituţionale. El a fost deputat PSD în 2000-2008, iar în primul mandat de parlamentar a fost preşedintele Camerei Deputaţilor. În perioada 1967-1974 Valer Dorneanu a fost procuror la procuraturile locale din sectoarele 5 si 6 ale municipiului Bucureşti. Dorneanu a fost expert pe probleme de legislaţia muncii la UGSR.

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că formaţiunea sa nu va propune pe nimeni pentru un post la CCR din partea Senatului, însă va susţine, împreună cu PSD, unul dintre cei care şi-au depus dosarul.

Liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut luni, întrebat despre persoana pe care o va propune PSD pentru un post la Curtea Constituţională din partea Senatului, că partidul nu va propune pe nimeni şi îl va susţine pe unul dintre candidaţi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*