Ultimele Știri

Vâlcov a depus jurământul ca ministru al Bugetului

Darius Vâlcov a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru delegat al Bugetului Băsescu. Evenimentul trebuia să aibă loc în cursul zilei de miercuri, însă a fost amânat din cauza disputelor. De aceea s-a desfășurat astăzi, la Palatul Cotroceni.

La acest eveniment au participat șeful statului, premierul și președintele Camerei Deputaților. Președintele Traian Băsescu a profitat de această ocazie pentru a îi oferi câteva sfaturi lui Darius Vâlcov. Unul dintre acestea a fost acela de a fi un ”ministru al Bugetului al României” și nu un ”ministru al Bugetului al unor interese electorale”.

Președintele a amânat ceremonia de depunere a jurământului ce trebuia să aibă loc miercuri datorită faptului că premierul și-a anulat prezența la ceremonie. Acest lucru ar fi putut însemna că șeful Executivului ar putea să nu mai susțină propunerea pentru ministrul Bugetului.

Situația s-a clarificat însă, iar premierul a declarat că nu a putut fi prezent la eveniment din cazua unor întâlniri importante la care trebuia să fie prezent și s-a cerut stabilirea acestei învestiri pentru data de astăzi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*