Val de indignare: Klaus Iohannis, nu ești președintele nostru!

klaus iohannis

Președintele Klaus Iohannis reușește într-un timp foarte scurt să răstoarne tot valul de simpatie pe care la acumulat în timpul primului an de mandat. Șeful statului a ridiculizat o decizie definitivă a unei instanțe de  judecată, în cazul trustului Intact, fapt ce a provocat un val de indignare în mediul online.

Cetățenii au observat că președintele României nu își îndeplinește promisiunile făcute în campania electorală. Unioniștii au făcut eforturi considerabile pentru ca președintele să aibă pe agenda sa și unirea Basarabiei cu România, însă acesta a refuzat orice discuție pe această temă. 

Protestul va avea loc sâmbătă, 20 februarie, ora 18:00, în fața fântânii din Piața Universității.

„RUȘINE, KLAUS IOHANNIS!

Nu îți respecți nici alegătorii nici promisiunile făcute în campania electorală!
Mulți dintre noi ne-am pus încrederea în tine, făcând sute de kilometri, stând o grămadă de ore la cozi, doar pentru a ne trezi încă o dată:

MINȚIȚI!
PĂCĂLIȚI!
FURAȚI!

Pe 7 noiembrie 2014, Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat la că unirea României cu Moldova e un lucru pe care numai Bucureștiul poate să-l ofere și numai Chișinăul poate să-l accepte. „Dacă cetățenii Republici Moldova își doresc unirea cu România, atunci nimeni nu-i poate opri”, a declarat Klaus Iohannis.
Iată că pe 17 februarie 2016, Klaus Iohannis spune că unirea se va produce numai prin Uniunea Europeană și că nu este o chestiune serioasă.

(completați lista cu promisiuni neonorate de până acum)”,  se arată în mesajul postat pe pagina evenimentului de protest, ”Nu ești președintele nostru!”.

loading...

2 thoughts on “Val de indignare: Klaus Iohannis, nu ești președintele nostru!

  1. Si de cind nu mai este presedintele VOSTRU ? Ori va suparat amarnic conditionarea imprumutului cu reforme reale nu vorbe spuse in vint… Nui al vostru in schimb e al meu si nu numai…

  2. …pe care l-a acumulat..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *