Ultimele Știri

Vadim: “Au instalat un nepot de-al lui Hitler la Cotroceni”

Corneliu Vadim Tudor a ținut să își exprime opinia despre votul din 16 noiembrie, comparând situația cu perioada ”delirantă” a anilor 89’/90′.  Acesta laudă comunismul pentru că atunci fiecare avea un loc de muncă și nimeni nu era nevoit să plece peste hotare cum se întâmplă acum datorită ”capitalismului de junglă”. 

Vadim o stimează pe Lia Olguța Vasilescu și le cere la rândul său românilor să vină acasă să-şi reia ţara înapoi! Tribunul îl consideră pe Klaus Iohannis un nepot al lui Hitler.

Ce spune Vadim Tudor despre votul românilor din diaspora și alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al românilor!

”Retrăiesc, cu o uşoară undă de nostalgie, perioada delirantă de la cumpăna anilor 1989 şi 1990. Mai ţineţi minte? Toţi bişniţarii şi toate curvele răsuflate îndrugau, la televizor, verzi şi uscate. Invariabil, toţi erau cu Poporu-n gură. Şi cu Democraţia. De Europa, ce să mai vorbim? Mîncam Europă pe pîine! Astăzi, după 25 de ani, isteria se repetă. Apar nişte indivizi sub-mediocri, de mîna a paişpea, şi compară votul penibil de la 16 noiembrie cu…

Revoluţia Franceză, din 1789! Şi atunci, ca şi acum, Poporul a triumfat, asta nu se discută. Mă întrebam, într-un alt articol, ce pamflet ar fi scris Arghezi, dacă ar fi apucat zilele astea pişecioase. Dar ce-ar fi scris Caragiale? – aceasta e marea întrebare. E pentru prima oară cînd îi dau dreptate unei foste „eleve“ în politică, Lia Olguţa Vasilescu. Ştiţi ce-a zis fata asta? A făcut apel la Diaspora, să revină acasă şi să-şi ia ţara înapoi. Absolut corect. Numai aşa trebuie tratată frenezia suspectă a acelora care au jucat bîza la cozile din diferite oraşe europene, ca să scape, chipurile, de comunism (?!).

N-am înţeles: comunismul a dat, fiecăruia, un loc de muncă – amărît, dar sigur. Nu comunismul i-a alungat din ţară pe aceşti semeni ai noştri, ci capitalismul de junglă. A întrebat cineva cîţi români din Sibiu se milogesc pe meridianele lumii, izgoniţi şi de politica stupidă a „salvatorului naţional“? Cel puţin cîteva mii. Păi, cum vine asta: sasul îi goneşte şi tot el îi recuperează?

El, şi alţii ca el, putred de bogaţi, n-au nici o vină în depopularea României? Nici Traian Băsescu n-are nici o vină, de-a lungul celor 10 ani blestemaţi, în care a deşelat ţara asta? Felicitări, draga mea LOV (Oana, pentru prieteni)! Ai avut un dascăl destul de foarte bunicel. 

adrian-severin-psdCitește și:  Adrian Severin: “Duminică a fost o lovitură de stat”

 

Repet ideea: să revină acasă Diaspora, să-şi reia ţara înapoi! Cum va face ea chestia asta? Îi creează acest neamţ refuzat la export locuri de muncă? Poate că va înfiinţa 4.000.000 de posturi de traficanţi de copii, că la altceva nu se pricepe. Aaaa, să nu uit: a fost meditator. Ca şef al Statului, el ştie diferenţa dintre mediator şi meditator? Habar n-are. E prost ca noaptea.

Au furat alţii pentru el şi acum i s-a umflat tărîţa-n pipotă, se crede mare Führer mare. Datorită lui, Germania va acorda României Klausa. Nu contează care, dar să sune bine în urechile Poporului. Care nu trebuie să-i dezamăgească pe nemţi şi a treia oară, că Walhala ne mănîncă! Aşa ne-a avertizat fostul Avocat al Poporului (normal, tot al Poporului), Gh. Iancu, la B1 TV: i-am dezamăgit şi în primul, şi în al doilea război mondial. 

Ei, dimpotrivă, nu ne-au dezamăgit pe noi, cînd au jefuit Moldova şi Muntenia, timp de 707 zile, din decembrie 1916 pînă în noiembrie 1918. Nici cînd ne-au vîndut Basarabia la ruşi (23 august 1939, Pactul Ribbentrop-Molotov) şi Ardealul de Nord-Vest la unguri (30 august 1940, Diktatul de la Viena). Nici cînd ne-au bombardat Teatrul Naţional şi Atheneul Român. Numai românii sînt de vină în Istorie, mereu şi mereu. Niciodată alţii. Fiindcă există destui aplaudaci care le cîntă străinilor în strună.

olgutaVasilescuCitește și:  Olguţa Vasilescu are un mesaj clar pentru cei din diaspora

Poate crede cineva că vor începe să curgă rîuri de lapte şi miere, odată cu instalarea acestui nepot al lui Hitler în fruntea Statului Român?

Da, ar putea exista şi astfel de idioţi. Mai ales dacă îi intoxică sondajele mincinoase (dar bine plătite) ale unor bişniţari cu pretenţii de sociologi, de teapa lui Marius Pieleanu şi Vasile Dîncu, care au avut neruşinarea să pretindă că jumătate din electoratul naţionalist al meu ar fi votat, în turul II, cu un nemţălău greu de cap, aliat cu Tökeş şi Băsescu.

Aşa cum am prevăzut şi după ce un alt aventurier slab de minte, Emil Constantinescu, a fost impus de străinătate la conducerea României, voi anticipa şi acum: va fi rău, din ce în ce mai rău. Marile naţiuni sînt mînate numai de interese, tratînd naţiunile mici ca pe nişte slujnice sau prostituate. Nu-i pune nimeni la televizor, acestui retardat K.I., o întrebare-cheie? „Domnule Iohannis, aţi fi în stare să muriţi pentru România?“.

Prevăd răspunsul: ghinion… din meditaţii… ca dascăl, sînt obişnuit să pun eu întrebări…

paladaCitește și: Mirel Palada: „Nu e bine să fie toată puterea la PSD, pentru că va fi apocalipsă şi suferă pufoşii din diaspora. Doamne, ce fraieri!”

 

ponta1-300x225Citește și: Victor Ponta face declarații jignitoare la adresa românilor din Diaspora

Comentarii prin Facebook

8 Comentarii on Vadim: “Au instalat un nepot de-al lui Hitler la Cotroceni”

  1. Un comentariu pt toti aceia care cred ca slnt religiosi si cred ca exista un Dumnezeu viu:Din toate timpurile stravechi de clnd sa hotarlt ca oameni unei Tari sa fie condusa de un Rege, Imparat, sau mai modern acum un Presedinte, care a fost ales de Oameni, dar cu hotarlrea lui Dumnezeu este ca pt aceasta Tara sa fie o Binecuvlntare sau un Blestem, de 24 Ani de clnd a cazut comunismul de la putere cu toti am crezut ca totul va fi mai bine , dar au venit la putere Hoti , Lasi, Perversi, Mincinosi cu toti lnsetati de a se lmbogati , neati Darlmat Tara nu ati fost lnstari nici sa varuiti ce a ramas de la Ceausescu, ati vlndut tot ca sa va lmbogatiti voi toti corupti de la putere, din cauza voastra am ramas noi tot Tineretu fara locuri de munca, case si nici un ajutor, neam vazut obligati sa ne parasim Tara, Parinti, Frati , Prieteni, Copii, Meleagurile unde am copilarit , si am plecat ln Tari Straine pt cautarea unei vieti decente pe care Hoti care au luat Puterea neau furat acest drept,credeti ca nea fost usor sa suferim de lipsa celor dragi, iar aici sa fim discriminati , umiliti, inselati, marginalizati,etc, nea fost foarte greu, iar acum dupa 24 Ani ca nu ati facut voi Politicieni nimic pt noi ati stiut declt sa va umpleti conturile cu milioane de euro si sa va faceti palate, acum ca a hotarlt Dumnezeu prin votul poporului sa vie ales ca Presedinte un Cetatean Romln, dar de origine neamt, vati pus voi toti Hoti de politicieni sa va lmpotriviti cu fel si fel de lucruri neadevarate, ce daca este de origine neamt, este Creatura lui Dumnezeu, si sa stiti ca toti slntem egali lnaintea lui Dumnezeu, eu cred si slnt foarte optimist ca a fost hotarlrea lui Dumnezeu ca acest om sa fie Presedinte, si daca va face ce este bun lnaintea lui Dumnezeu si nu i se va lipi inima de bani murdari si lacomie, si va cauta dreptatea, va fi pt Tara noastra o Binecuvlntare, ori cum voi cei care ati fost la putere plna acum ati nenorocit Tara Noastra se merita o schimbare, si aceasta schimbare sa produs, multumim lui Dumnezeu pt aceasta, fac un apel „Popor Romln” fii Unit si lncredete ln schimbarea care ai facuto caci va fi o Binecuvlntare pt Tara Noastra , cu putina rabdare Tara Noastra va deveni din nou Roditoare si Roadele le vom mlnca noi Poporul nu Hoti care de 24 Ani au tot furat, Sa fim Uniti lmpreuna putem lnvinge Totdeauna.

  2. Tare sunteti necăjti
    ..SARACII DE VOI ! NI PUTETI RENUNTA LA DISCRIMINARE !!!!

  3. Asa zice Dumnezeu: De va veti ascunde in pamant ca soarecii,in apa ca broastele ,in vazduh ca pasarile si nu scapati de OCHII MEI

  4. Stiti cum radea nebunul de Emil Constantinescu ,ex .presedinttele Romaniei ,care avea un ffrate la irecuperabili la Plataresti ?Emil Platarescu !Acum a ajuns Vadim Platarescu .E mai nebun decat Hitler !

  5. Da de ce n-ar fi un nepot al lui Carol I?

  6. Nea Vadime …. Vad ca din zii in ziii iti trebuie pastile tot mai puternice…te credeam mai destept….. Nu te pune cu poporul nu ai drept sa com. Alegerea Romanilor…ce ai tu acum nu iti apartine…. Si cei ca tine faceti o gresala imensa .. Poporul este calaul vostru….. Ziceai ca in 2000 nu ai vrut sa mergi cu hotii la furat…. Acum te-ai razgandit sau ti-au oferit pastile gratis??? Esti dezgustator…. Un mos senil care crede ca stie ce e mai bine pt noi…. Te intreb eu … De unde stii??? Ai fost cu noi la munca in fiecare zii ??? Ai suferit tot ce poate suferii un emigrant… Ai mancat cu noi din acceasi farfurie?? Te crezi superior?? Afla ca nu ai nimik de impartit cu Diaspora…. Esti paralel omule cu viata reala cu motivele pentru care romanii si-au parasit tara si caminul drag…. Voi toti ati facut asta…. Sa nu uiti Vadime ca este o vorba in popor” hotii striga primii …… Hooootiii!!!!

  7. HOTII SINT OFTICATI CA SA INCHIS ROBINETUL, TOTICEI CE SINT IMPOTRIVA SINT NISTE HOTI VAD CA DA CU PRESUPUSU SI O ZDREANTA

  8. Asculta vadime ar fi bine sa ne pupi undeva pe pe ceii di diaspora , la tine nici uno na fost bun , dwr nu uita daca ne intoarcem noi din diaspora acasa sa ne luam tara inapoi cum spun uni , atunci sa vezi ca noi stim cum se munceste aici si atunci ar fi vai si amar de voi , dobitoci ce sinteti , asa acuma va este frica de neamt , nu va place seriozitate sinceritate , pt-ca stitii cum ii neamtu dur si pt dreptate in sfirsit sa trezit romania cu adevarat , la puscarie cu voi , acuma ar trebui iohannis sa faca o puscarie numai pt , voi hotiilor ca sinteti cam multi,,, ahaha

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*