Ultimele Știri

Vacanța politicienilor: Ponta în Miami, Iohannis în Neptun cu Ilie Sârbu

ponta la miami

Aflat în concediul anual de odihnă, Victor Ponta a ales ca destinație de vacanță Statele Unite ale Americii, mai exact plajele din Miami. Premierul a ajuns acolo joi, sursele spunând că Daciana Sârbu se afla deja acolo de câteva zile.

Victor Ponta  a fost surprins într-o cafenea din Miami de un român care muncește în SUA. Acesta a postat o imagine cu premierul pe o rețea de socializare.

Cu ocazia plecării în concediu, Ponta i-a delegat lui Gabriel Oprea atribuțiile de prim-ministru, acesta urmând să fie plecat în concediu timp de aproape două săptămâni, în perioada 29 iulie – 9 august.

Atribuțiile lui Gabriel Oprea vor fi limitate, astfel se va ocupa de activitățile care îi revin premierului la Palatul Victoria, însă nu va să organizeze ședințele săptămânale ale Executivului. Prin urmare, nu este vorba despre un interimat, ci doar despre o delegare de atribuții.

În timp ce Ponta se va bucura de soare pe plajele din Miami, se pare că președintele Klaus Iohannis va intra de mâine în vacanță, urmând să și-o petreacă pe plaja din Neptun.  În mod ironic, acesta va împărți complexul RAAPPS destinat Preşedinţiei, Parlamentului şi CCR, cu socrul premierului, Ilie Sârbu.

Sârbu își va petrece și el vacanța în aceeași perioadă în complexul RAAPPS de la Neptun, beneficiind de cazare în vila statului în calitate de lider al grupului PSD de la Senat, cu încuviinţarea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*