Ultimele Știri

Va demisiona Ponta din funcția de prim-ministru?

ponta

Victor Ponta ar putea demisiona din funcția de prim-ministru, conform mai multor surse. Mai multe zvonuri susțin că Victor Ponta ar demisiona din funcția de prim-ministru atunci când se va întoarce din Miami, așa cum a procedat și la întoarcerea din Turcia, când a demisionat din funcția de conducere a partidului.

De la plecarea lui Victor Ponta în Miami, veștile au început să circule. Conform mai multe pronosticuri, în câteva săptămâni vom avea parte de un alt guvern, Ponta urmând să își dea demisia la întoarcerea din Miami. Acest lucru este atribuit evenimentului din trecut, când premierul și-a dat demisia din funcția de conducere a partidului PSD, odată cu întoarcerea din Istanbul.

Pe de altă parte, Victor Ponta este audiat la DNA pe 11 august, conform unor surse. Cei care comentează pe marginea acestui subiect, aseamănă întru totul întoarcerea din Istanbul cu cea din Miami, și sunt de părere că lucrurile vor urma același curs și această dată. Ca și acum, Ponta a fost audiat de DNA la întoarcerea din Turcia, și sub presiunile venite din interiorul partidului, ale celor din Opoziție și ultimelor evoluții din dosarele sale penale, a ales să părăsească funcția de conducere a PSD.

Mircea Geoană susține că apariția unui nou guvern este inevitabilă, și că cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla în câteva săptămâni: “Victor Ponta a aruncat prosopul. Cred că îşi caută o manieră de a ieşi din scenă cu daune cât mai mici, pentru a nu da sentimentul că a dat bir cu fugiţii“, a spus Mircea Geoană, menționând că guvernul va fi înlocuit cu unul minoritar, cu susținere parlamentară.

Ar putea Victor Ponta să cedeze acum presiunilor venite din toate părțile? Demisia sa este discutată destul de des în ultimul timp, și este așteptată chiar. Până acum, premierul s-a menținut în fața acestor presiuni de a-și da demisia și a continuat să rămână în funcția pe care o ocupă. Ar putea fi acum un moment de slăbiciune pentru premier?

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*