V. Ponta îşi jigneşte criticii: „Urechiştii ar merita tăvăliţi prin smoală şi pene şi fugăriţi în piaţă”

  • Adelina Mitrache
  • 27 februarie 2016
  • Politică

Victor Ponta îi jigneşte pe pagina personală de Facebook pe cei care, de-a lungul mandatului, i-au criticat reformele economice. 

„Urechiştii şi apostolii austerităţii ar merita tăvăliți prin smoală, umpluți cu pene și fugăriti prin piața publică”. Este un fragment din postarea pe care fostul premier a publicat-o pe Facebook. Victor Ponta spune că este mândru că a avut curajul să implementeze măsurile economice şi sociale, dar şi pentru că a rezistat în faţa atacurilor din ţară sau din străinătate.

Declaraţia sa vine în contextul în care, statisticile arată că, în urma reducerii TVA şi a CAS, încasările la buget au crescut semnificativ.

UPDATE – 1 MILIARD de RON (peste 200 milioane EURO) încasate în plus la buget în ianuarie 2016 doar din TVA – deși a scă…

Posted by Victor Ponta on 26 Februarie 2016

Aceasta este știrea la care face referire fostul premier Victor Ponta:  Excedent de 4,7 miliarde lei la bugetul general consolidat în luna ianuarie

loading...

One thought on “V. Ponta îşi jigneşte criticii: „Urechiştii ar merita tăvăliţi prin smoală şi pene şi fugăriţi în piaţă”

  1. Expresia asta cu „unsi si acoperiti cu pene” parca e plagiata dupa ala de la antena 3, Badea Mircea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *