Ultimele Știri

Utilizatorii vor avea șansa de a testa viitorul Windows 10

 Microsoft a dezvăluit marți o primă versiune a viitorului său sistem de operare, botezată „Windows 10”, pe care utilizatorii vor avea șansa să o testeze începând de miercuri via noul program Windows Insider, care va permite companiei să modifice varianta finală în funcție de reacțiile venite de la utilizatori.

Windows 10 va apărea piață, însă, abia la finalul anului 2015. Până atunci, declarații ale membrilor Microsoft, nu fac decât să să stârnească curiozitatea în privința noului sistem de operare: „Acesta va fi cel mai complet și mai bun sistem de operare, cel mai complet pe care Microsoft l-a conceput vreodată pentru companii”, a declarat Terry Myerson, vice-președinte Microsoft, responsabil pentru sistemele de operare.

Conform Agerpres, Windows 10 este conceput pentru a se adapta automat aparatului pe care este utilizat, fie că este vorba de o consolă de jocuri video Xbox, un calculator personal de birou sau o tabletă. În plus, într-un moment în care se înmulțesc atacurile cibernetice, Windows 10 promite o securitate îmbunătățită, inclusiv mijloace pentru a separa și a securiza datele pentru a le proteja mai bine împotriva piraterie. Astfel, Windows 10 va putea să facă diferența între datele personale și cele profesionale, ceea ce va permite companiilor să șteargă informațiile care le privesc fără a le afecta pe altele.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Utilizatorii vor avea șansa de a testa viitorul Windows 10

  1. microsoft10 : 10+ cu executare!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*