Ultimele Știri

Urarea lui Dragnea către Ponta, ţinta ironiilor: „La mulţi ani cu executare!“, „Vă salută părinții lui Bogdan Gigină”

ponta-dragnea

Liviu Dragnea i-a urat „La mulţi ani!“ colegului Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook. Internauţii au reacţionat la mesajul liderului PSD, urându-le celor doi social-democraţi să aibă parte de ani de închisoarea cu executare sau să iasă cât mai repede din viaţa politică.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat, marţi dimineaţă, pe contul de Facebook, o fotografie în care apare alături de Victor Ponta (cel care marţi face 44 de ani), având alăturat şi un mesaj: „La mulţi ani, Victor! Să ai un an mai bun şi fără nedreptăţi!“.

a

Vanda Andreea: „Nu mai e mult până vă sare cineva la jugulară! O adunatură de condamnați penali care, uimitor, încă mai vor conducerea țării. Uimitor și faptul că susținătorii voștri nu-și dau seama că maine, poimâine în locul lui Godină va fi unul dintre copiii săi. Nu meritați nimic, sunteți ultimele scursuri ale umanității.”

b

Cristi Roman: La mulți ani cu executare!!!

Robert Escu: Vă salută părinții lui Bogdan Gigină.

Mihai Niculae: Sper totuși, că o să aveți bun simț și vă veți retrage din viața politică, luând de mână toți pușcăriabilii de prin toate partidele.

Sorin Ciuta: La mulți ani victoraș , tineretul român îți dorește câți mai mulți ani de pârnaie alături de condamnatul dragnea cu d mic.

untitled

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*