Ultimele Știri

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume avertizează asupra efectelor unui Brexit. Cum le va fi afectată economia

marea britanie

Unul dintre cei mai mari investitori străini din Marea Britanie face apel la britanici să voteze împotriva ieşirii din spaţiul comunitar, în condiţiile în care viitorul Regatului Unit în cadrul Uniunii Europene stă în mâinile referendumului din iunie, scrie Bloomberg.

Miliardarul din Hong Kong Li Ka-shing, magnatul care vrea să cumpere O2 şi să creeze cel mai mare operator de telefonie mobile din Marea Britanie, a spus joi că şi-ar reduce ”cu siguranţă” investiţiile dacă Regatul Unit va ieşi din UE.

Cel mai bogat om de afaceri din Hong Kong se alătură unui grup select de personalităţi din mediul de business, precum executive din cadrul Nissan, Ford sau Daimler, care şi-au exprimat public îngrijorarea vizs-a-vis de un exit al Marii Britanii.

”Brexitul este un risc care se răsfrânge asupra investitorilor pe termen lung, care îşi pun banii în proiecte europene”, a spus Dickie Wong, directorul executive al Kingston Securities.

De asemenea, Goldman Sachs, una dintre cele mai mari bănci din SUA, susţine de asemenea rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*