Ultimele Știri

Unul dintre bebelușii din Fetești care au ajuns la spital cu SHU a fost hrănit cu SARMALE. Cât de gravă este starea sa acum

bebelus maternitate

Cei doi copii din Feteşti care au fost internaţi la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic uremic au consumat carne a spus duminică dr.Mihaela Bălgrădean, şefa secţiei de Nefrologie a spitalului.

Cei doi copii din Feteşti, diagnosticaţi cu sindrom hemolitic uremic şi internaţi la spitalul Marie Curie din Capitală au mâncat carne, după cum a precizat Mihaela Bălgrădean, şefa secţiei de Nefrologie a spitalului bucureştean.

„Cei doi copii au consumat carne, este vorba despre un copil în vârstă de şase luni şi de un alt copil în vârstă de şapte luni. Cel în vârstă de şapte luni a mâncat sarmale date de un membru din familia sa. Este abia la începutul bolii, însă starea lui este gravă”, a spus dr. Bâlgrădean.

În ceea ce îl priveşte pe cel de-al treilea copil, internat la Marie Curie în urmă cu câteva săptămâni, Mihaela Bălgrădean spune că, cel mai probabil, acesta va fi externat săptămâna viitoare, după ce medicii îl vor evalua neurologic.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*