Ultimele Știri

UNPR a fuzionat cu partidul PP-DD

Formațiunii UNPR, condusă de Gabriel Oprea, i s-a mărit numărul de membrii. Astfel partidul UNPR a câștigat încă nouă parlamentari care au făcut parte din partidul PP-DD.

Liderul UNPR a semnat astăzi cu liderul PP-DD, Simona Man, protocolul de fuziune prin absorbţie. La ultimele alegeri PP-DD a obţinut 68 de mandate de senatori şi deputaţi.

”Astăzi vreau să anunţ că am încheiat o fuziune prin absorbţie a PP-DD. UNPR nu a ascuns niciodată că este un partid al uşilor deschise. Toţi care doresc să facă politică în interes naţional sunt bine primiţi în UNPR şi cei care au făcut politică sau nu, şi cei care au făcut parte dintr-un partid de stânga sau de dreapta. Fuziunea prin absorbţie cu PP-DD este un lucru firesc. Majoritatea covârşitoare a acelor care sunt parlamentari sau aleşi locali şi-au exprimat de-a lungul timpului intenţia de a veni la noi în partid. Îi cunosc foarte bine pe actualii parlamentari din PP-DD, sunt oameni oneşti. Colegii din PP-DD au o mare calitate: nu au mai făcut politică vin din cadrul comunităţilor lor şi legătura lor cu cetăţenii este foarte strânsă. Avem ce învăţa de la ei, după cum şi ei au de învăţat de la noi”, a declarat Gabriel Oprea.

Liderul UNPR a declarat că formațiunea sa și-a propus ca, până la 1 septembrie, în fiecare dintre cele 3.200 de localități din România să existe organizații ale UNPR, iar, până anul viitor, să existe un milion de membri de partid.

Gabriel Oprea a făcut anunțul fuziunii după momentul semnării, luni, a unui acord de colaboarare între UNPR si Federația Națională a Pensionarilor din România.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*