Ultimele Știri

Unde este Crăciunul cu zăpadă ca-n povești? Cât de cald va fi în prima zi de Crăciun

Ziua de joi, 25 decembrie se anunță a aduce temperaturi mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. Deși temperaturile vor mai scădea față de ziua precedentă, doar pe arii restrânse se vor înregistra precipitații slabe, în zona Maramureșului.

În zonele vestice, nordice și nord-estice cerul se va înora, iar în regiunile extracarpatice, temperaturile se vor menține mult mai calde decât limita normală pentru această perioadă.

În București, temperaturile vor scădea față de ziua precedentă, însă cu toate acestea vremea se menține în continuare deosebit de caldă.  Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare spre sfârşitul intervalului, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor ajunge chiar și până șa 13 grade, iar cele minime se vor înregistra între 0 și 2 grade Celsius.

În restul țării, situația nu va sta cu mult diferit, în sud și sud-este vom avea parte de un cer în mare parte variabil, iar dimineața se vor înregistra condiții de ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în Transilvania şi 14 grade în regiunile sudice, iar cele minime se vor situa între -4 şi 6 grade.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*