Ultimele Știri

Un tren a deraiat în județul Cluj

Un tren care circula pe ruta Huedin-Cluj-Napoca, a deraiat , după ce a lovit o cireadă de bivoli. Circulația a fost restricționată mai multe ore.

Trenul, de tip Regio, era un tren care transporta călători către Cluj-Napoca. Din fericire, niciun călător nu a fost rănit în urma impactului. Aceștia au fost preluați din Aghireș, locul unde s-a petrecut accidentul, de către o altă garnitură de tren.

”În jurul orei 6.45, locomotiva unui tren de călători care circula pe ruta Huedin – Cluj-Napoca a deraiat după ce a lovit mai multe animale. Circulaţia feroviară este restricţionată, circulându-se pe un singur sens”, a afirmat Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj.

Purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan, a spus că locomotiva care a deraiat a fost avariată, însă călătorii nu au fost răniţi.

”Locomotiva trenului Regio a deraiat de o osie între staţiile Stana şi Aghireş, după ce a lovit o cireadă de vaci. Locomotiva a fost avariată astfel încât nu s-a mai putut asigura căldură în garnitură, iar călătorii au fost preluaţi de un alt tren şi duşi până în staţia Huedin. De acolo, o altă garnitură i-a preluat la ora 8.10 pentru a-i duce până la Cluj-Napoca”, a precizat Oana Brânzan.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*