Ultimele Știri

Un tezaur de artă și amintiri, la București

Palatul Camerei de Comerț și Industrie găzduiește în această perioadă ”Expo Bazar Art”. De la prima vedere, poți zări o întreagă lume veche, cu urme de praf și amprente de aur ale unor nume mărețe în istoria culturii. Micul spațiu destinat acestei expoziții este ticsit cu lucruri de valoare, peste care trecerea anilor s-a arătat măreață.

Expoziția este dedicată tuturor oamenilor care sunt pasionați de valorile vechi. Sunt vândute o serie de tablouri pictate, antichități, accesorii și bijuterii handmade. De la bacnote sau monede cu o vechime de zeci sau sute de ani, până la obiecte artistice precum chitare sau vioare cu aproximativ aceeași vechime. Mici obiecte sculptate sau vase din porțelan pictate manul, sunt îngrămădite pe mese, fiind pregătite pentru ochii vizitatorilor.

Iubitorii de muzică veche, își pot achiziționa discuri vechi alături de un pick-up plin de istorie. Discuri deja antice, inspripționate cu numele mărețului Ceaikovski stau învelite în ambalaje de hârtie veche și demult îngălbenită. De altfel, opere valoroase, scrise de oameni de laudă ai României, se pot descifra încă tipărite pe file de hârtie vechi de până la sute de ani.

Expoziția adăpostește o întreagă istorie a culturii. Aduce obiecte valoroase, pe care le pune la dispoziția iubitorilor, obiecte memorabile pe care le putem adăuga colecției noastre.

Puteți vizita acest loc zilnic, între orele 9 și 22. Intrarea este liberă.

 

Foto: Cătălin Spătaru

10 9 4 7 11 1

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*