Ultimele Știri

Un tânăr hacker ar fi putut deveni bogat după ce a furat fotografii nud ale unor 101 de celebrități

hacker

Bryan Hamade este un tânăr în vârstă de 26 de ani și este de profesie inginer software. Acesta a fost descoperit și acuzat mai apoi, că ar fi furat fotografii nud aparținând unui număr de 101 de celebrități.

După ce inginerul software ar fi obținut aceste fotografii, le-ar fi pus la vânzare pentru suma de 100 de euro. Acesta a declarat de curând că nu el ar fi fost hackerul care a furat fotografii ale celebrităților, prin contul iCloud. Hamade spune că viața sa a fost ruinată după ce aceste zvonuri au fost răspândite.

Printre celebritățile ale căror fotografii au ajuns în posesia tânărului se numără și Jennifer Lawrence. Lista celebrităților se întinde la peste 100, tuturor furându-li-se fotografiile prin intermediul contului Apple de împărtășire a fișierelor.

Inginerul le-a pus pe un site numit Reddit, unde și-a alocat numele de Bluntmastermind. Aici a încercat să le vândă pe fiecare la prețul de 100 de dolari.

Aflat într-o situație compromițătoare, acesta a negat că ar fi cu adevărat un hacker și a declarat că fotografiile erau de fapt  falsuri.

757938-3aa007a2-3227-11e4-a639-0fb2d2d716a3

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*